Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAUDIJSKA ARABIJA

Krenuli na uzletnu pistu, no zbog neobičnog razloga vratili se na terminal

Zrakoplovi u Zračnoj luci Split
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL/Ilustracija
11.03.2019.
u 23:14

Kontrolori leta isprva su bili iznenađeni pitanjem i razlogom zbog kojeg je pilot želio vratiti zrakoplov no na kraju su dali dopuštenje.

Pomalo bizarni događaj zbio se u drugom najvećem gradu Saudijske Arabije Jeddahu. Zrakoplov koji se spremao poletjeti pilot je odlučio vratiti nazad jer je jedna od putnica zaboravila dijete na terminalu, pišu Gulf News.

Let između Jeddaha i Kuala Lumpura vratio se nazad nakon što je jedna Saudijka rekla pilotskoj kabini da je zaboravila dijete na ukrcajnom terminalu.

Internetom se proširio i video na kojem se čuje pilotovo traženje dopuštenja za vraćanjem zrakoplova na pistu.

- Neka Bog bude s nama. Možemo li se vratiti nazad? - upitao je pilot kontrolore leta.

No kontrolori leta su bili iznenađeni pitanjem i razlogom zbog kojeg se žele vratiti te isprva nisu znali što odgovoriti.

Na kraju su potvrdili pilotu da može sletjeti nazad.

Zrakoplov se srušio na ulicu

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
10:41 12.03.2019.

Zrakoplov se spremao poletjeti ( ali nije) te je pitao kontrolu leta dali smije sletjeti nazad na pistu ( runway). Genijalno novinarstvo. Avion koji nije niti uzletio pita kontrolu leta dali može sletjeti i vratiti ženu na terminal da “glupača” pokupiti dijete koje je tek tako zaboravila.

MO
morska
10:27 12.03.2019.

Krava, eto! Tko je vidio zaboraviti dijete??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije