Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOSTAR

Krenuli na more i sudarili se s kamionom: Dvije osobe izgubile život

Prometna nesreća u Mostaru
Foto: Dnevni avaz/Ž. Miličević
31.08.2019.
u 11:59

Vozila prevezena su u PU Mostar radi vještačenja.

Na magistralnom putu M-17 na izlazu iz Mostara u naselju Opine dvije su osobe izgubile život prilikom sudara automobila s kamionom, potvrđeno je iz Operativnog centra MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

U automobilu je bilo četvero putnika, piše Avaz, koji su krenuli na more. U nesreći su preminuli muškarac koji je upravljao automobilom M. M. (56) i žena A. M. (47) iz Lukavca, koji su u rodbinskoj vezi.  

Osim njih, u vozilu je bila i 53-godišnja žena M. M., koja je zadobila teške tjelesne ozljede, a za suvozača (49) se ne zna stupanj ozlijeda.

Vozač je, pretpostavlja se, zaspao za volanom i sudario se s kamionom kojim je upravljao M. B. (42) iz Mostara. 

Avaz izvještava da su vatrogasci morali rezati automobil da izvuku unesrećene iz smrskanog vozila. 

Vozila prevezena su u PU Mostar radi vještačenja. U tijeku je policijski očevid nakon kojeg će biti poznato više detalja.

Ključne riječi

Komentara 1

DO
domxerex
15:04 31.08.2019.

Na kraju će biti prevelika brzina, gubitak nadzora nad vozilom. Ideš na more, sat prije ili kasnije ne igra ulogu ako ideš na nekoliko dana. Tužno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije