Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na zaobilaznici

Tragedija kod Vodica: Jedna osoba poginula u sudaru BMW-a i kamiona miješalice

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/10
30.08.2019.
u 16:51

Vodičku obilaznicu od otvaranja prati crna statistika, a u dvije godine dogodile su se 24 prometne nesreće.

U nesreći na zaobilaznici kod Vodica jedna je osoba poginula. Oko 13:30 na toj su se lokaciji sudarili automobil i kamion miješalica. Drugi sudionik nesreće završio je u šibenskoj bolnici. 

"Jedna osoba je smrtno stradala u sudaru, a druga je prebačena u šibensku bolnicu" - kratko je rekla Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Kako se neslužbeno doznaje, obje osobe su iz BMW-a osječkih registracija. Inače, vodičku obilaznicu od otvaranja u proljeće 2017. godine prati crna statistika, a u dvije godine dogodile su se 24 prometne nesreće u kojima su četiri osobe poginule. 

 

Ključne riječi

Komentara 21

DU
Deleted user
16:01 30.08.2019.

Čim vidim da je u prometnoj nesreći sudjelovao BMW, Audi ili Mercedes, znam tko je skrivio nesreću.

FR
franjo
16:58 30.08.2019.

Nije zaobilaznica kriva nego brza vožnja .

OB
Oblivion
17:26 30.08.2019.

Treba ostavljati smrskane aute pored ceste pa da vidiš kako usporavaju i po mogučnosti idiota koji je poginuo zbog prebrze bože

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije