Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žena (83) preminula nakon nesreće kod Valpova

Krenula liječniku i poginula u prometnoj nesreći

hitna
Večernji list
11.12.2009.
u 11:31

Ženu je na liječnički pregled u Valpovo vozila kći kada se u njih audijem A6 zabio 20-godišnjak. Trojica putnika iz audija teško su ozlijeđena i prevezena u osječku bolnicu, no izvan životne su opasnosti.

VALPOVO - Mara Vranješ (83) iz Novaka preminula je nakon prometne nesreće koja se jutros oko osam sati dogodila na cesti između Valpova i Ladimirevaca.

Ženu je na liječnički pregled u Valpovo peugeotom 307 vozila kći kada se u njih audijem A6 zabio 20-godišnjak..

Trojica putnika iz audija teško su ozlijeđena i prevezena su u osječku bolnicu, no izvan životne su opasnosti. 83-godišnjakinja je nakon nesreće bila još pri svijesti, no kada su je izvukli iz smrskanog automobila naglo joj je pozlilo te je preminula najvjerojatnije od srčanog udara budući da je bila kronični bolesnik.

Cesta Valpovo-Ladimirevci nekoliko je sati bila zatvorena za promet koji je policija preusmjeravala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije