Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao na filmu

Kremlj i Washington dogovorili razmjenu špijuna?

Ann Chapman s prijateljicama
07.07.2010.
u 16:10

Sutjagin je svoga brata Dimitrija obavijestio da su mu zatvorske vlasti najavile da će biti zamijenjen za jednog od 11 ruskih špijuna koji su nedavno uhićeni u SAD-u.

Igor Sutjagin, ruski znanstvenik koji je 2004. osuđen zbog špijunaže za CIA-u, tvrdi da su Moskva i Washington dogovorili razmjenu špijuna, prenosi AP.

Sutjagin je svoga brata Dimitrija obavijestio da su mu zatvorske vlasti najavile da će biti zamijenjen za jednog od 11 ruskih špijuna koji su nedavno uhićeni u SAD-u. Sutjagin tvrdi da je nevin te ne želi otići iz Rusije.

Njegova odvjetnica Ana Stavitskaja tvrdi kako bi se zamjena trebala dogoditi sutra i kako će Sutjagin, koji je osuđen na 15 godina, najprije biti poslan u Britaniju. Nevladine organizacije navode da je Sutjagin već prebačen u Moskvu iz sjeverne oblasti Arhangelsk, gdje je služio kaznu. SAD i Rusija nisu komentirali informaciju o razmjeni špijuna.

Ključne riječi

Komentara 1

CH
Chiller
09:16 08.07.2010.

Ma ovi opet mažu oči svijetu nekakvim svojim špijunskim igricama... Ajd,danas se barem ne ubijaju međusobno,nego se razmijenjuju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije