Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROŠADE NA PRISAVLJU

Kreću promjene u vrhu HRT-a, doznajemo detalje i imena. Hoće li maknuti Brunu Kovačevića?

13.12.2021.
u 22:24

Nakon što je imenovan novi glavni ravnatelj HRT-a Robert Šveb na Prisavlju slijede nove promjene i nova imenovanja. Naime, pošto je zbog sumnje u korupciju smijenjen i uhićen bivši čelnik HRT-a Kazimir Bačić, dotadašnji ravnatelji četiriju HRT-ovih poslovnih jedinica postali su vršitelji dužnosti tih funkcija. Iako im mandati svima istječu za tri mjeseca, Šveb je ipak krajem studenog raspisao natječaje za sve te četiri pozicije i rok za prijave na natječaje istekao je tijekom prošlog vikenda.

Komentara 2

TR
Tridvajeda
00:37 14.12.2021.

Pošto je Muzemo dobio svog ravnatelja HRTa, a što je nastavak njihove politike kontrole medija i dobivanja glasova na medijskom inžinjeringu, očekuje se brutalno napadanje domoljublja i katoličanstva. Bit će Dari iz Jasenovca, manipulativnih tobožnjih dokumentaraca s ciljem nametanja autokroatofobije građanima RH više Maji Sever, Stankovića i Puhovskih, više Klasnića i Dežulovića, ali i daleko više ženskog seksizma i sotonizacije hrvatskih muškaraca. Mora Muzemo opravdati donacije iz Budimpešte, mora se pljuvati Crkva i desetkovati natalitet te promovirati zamjena stanovništva. HRT je HDZ poklonio Možemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?