Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTROMAR:
Povratak na članak

Kreće novi natječaj za subvencioniranje stambenih kredita

Za svako rođeno, odnosno usvojeno dijete u razdoblju subvencioniranja kredita, subvencija države produžuje za dodatne dvije godine

Komentari 6

Avatar marlboro_man
marlboro_man
13:18 13.08.2019.

bježati od toga kao od kuge...

VL
Avatar Denis Plamenac
Denis Plamenac
13:29 13.08.2019.

Mislim da država ne treba subvencionirati kupnju stanova. Ionako je trend iznajmljivanja a ne kupnje. Država treba ulagati novac u stanogradnju i po povoljnim uvjetima iznajmljivati stanove. Tako bi se spriječilo divljanje cijena na tržištu najma, a ljudi bi bili opušteniji i slobodniji. Sad je za to kasno, ali velika greška je učinjena kad se korisnicima stanarskog prava otvorila mogućnost otkupa stanova. Tu je država dobila nešto novca kratkoročno, ali je dugoročno puno iizgubila. Trebalo je samo početi naplaćivati najam i od prikupljenoga novca graditi nove stanove.Svi bismo bili sretniji mjesečno plaćati 100-200 eura najma (za koji zamo kamo odlazi) nego 30 godina u robovskom odnosu otplaćivati velike kredite.

VL
Avatar indigo25
indigo25
15:05 13.08.2019.

Još nije ni krenuo a već se zna ko će dobiti subvencije

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.