Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOČEKIVANI NOĆNI KUPAČ

Krava teška 295 kilograma pala u bazen

Govedo
Arhiva VL
18.11.2009.
u 08:49

Krava koja se “odlučila okupati” pripada susjedu, a pala je tijekom noći u bazen. Uplašena ovim neočekivanim posjetom, vlasnica bazena odmah je pozvala policiju.

To se zove šok! - kratak je opis scene kojoj je svjedočila državljanka Južne Karoline nakon što je čula da je nešto veliko pljusnulo u bazen u dvorištu njezine obiteljske kuće.

Došavši do bazena, vidjela je i vrlo neobičan prizor – u njemu je bila krava teška 295 kilograma.

Krava koja se “odlučila okupati” pripada susjedu, a pala je tijekom noći u bazen. Uplašena ovim neočekivanim posjetom, vlasnica bazena odmah je pozvala policiju.

Petorica zaposlenika spasilačke službe pomagali su da se nesretna životinja izvuče na čvrsto tlo. 

Pretpostavlja se da je krava najvjerojatnije odlutala te je nastavila hodati sve dok nije pala u bazen.

Životinja nije pretrpjela nikakve ozljede, a vlasnica bazena očekuje da će joj nastalu štetu nadoknaditi osiguravajuća kuća.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije