Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA U SUSJEDSTVU

Krali vozila po Europi i prodavali ih u Srbiji: Kod uhićenih pronašli novce, oružje i streljivo

Ilustracija
Davor Javorovic/PIXSELL
18.08.2023.
u 13:17

Uz policijsko zadržavanje do 24 sata uhićenima slijedi kaznena prijava i privođenje pred tužitelje.

Srbijanska policija uhitila je sedam osoba na teritoriju Kraljeva i Loznice, a za još jednom traga pod sumnjom da su kao organizirana kriminalna skupina u nekoliko zemalja Europske unije počinili više kaznenih djela prijevara, pranja novca, falsificiranja i prikrivanja, priopćio je u petak MUP Srbije.

U policijskoj akciji oduzeti su osobni automobili visoke klase, luksuzni kamperi, te kombi vozila. Uhićeni se terete da su vozila, ukradena na teritoriju zemalja EU-a, dovozili u Srbiju, prepravljali ih u unaprijed određenim garažama i radionicama, a potom prodavali, stekavši milijunsku korist.

VEZANI ČLANCI

Pretresom stanova i radionica osumnjičenih nađeno je i zaplijenjeno više desetaka tisuća eura, veće svote dinara, oružje i streljivo u ilegalnom posjedu, te veća količina auto-dijelova.

Nađena je i elektronička oprema za prepravljanje brojeva na šasiji i motorima, te većina falsificirane prateće dokumentacije i registarskih oznaka. Uz policijsko zadržavanje do 24 sata uhićenima slijedi kaznena prijava i privođenje pred tužitelje.

VIDEO Da ti se sledi krv u žilama: Uletio u "škarice" kod Sinja i za dlaku izbjegao frontalni sudar

Komentara 5

DU
Deleted user
13:40 18.08.2023.

Tko bi rekao za zapadnu tursku.

JU
jurkov
23:27 18.08.2023.

ne umemo da radimo,ali zato umemo da krademo i da se bijemo

IK
Ikarus
21:19 18.08.2023.

Vulinova ekipa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije