Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Krali maslinovo ulje, gorivo i aluminij

bomba
Arhiva VL
Autori: , am/VLM
15.01.2010.
u 10:37

Nepoznati počinitelj iz konobe u Rogoznici ukrao je više desetaka litara maslinova ulja i goriva. Šibenska policija traga za počiniteljem koji je ukrao veliku količinu aluminija.

Više desetaka litara maslinova ulja i goriva nestalo je noćas iz konobe 52-godišnjeg mještanina Rogoznice.

Policajci napominju kako je nepoznati počinitelj provalio u konobu i otuđio ulje i gorivo. Opljačkani Rogozničanin štetu od krađe procijenio je na 12.400 kuna.

Nepoznati počinitelj je u noći sa srijede na četvrtak provalio u jedan od pogona Tvornice lakih metala i ukrao veliku količinu aluminija.

Šibenska policija ističe da je riječ o nekoliko stotina kilograma aluminija. Nastala šteta je oko 10.000 kuna. Za lopovima se traga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije