Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U NIZOZEMSKOJ

Krajnji desničar šokirao Bruxelles i razveselio Orbána: Wilders želi – 'Nexit'

23.11.2023.
u 17:30

Shvaćam da drugi ne žele biti u vladi sa strankom koja zaziva neustavne mjere. Nećemo govoriti o džamijama i Kuranu, rekao je Wilders nakon pobjede

Komentara 85

DU
Deleted user
19:27 23.11.2023.

U Europi tinja latentni vjerski i kulturološko/rasni rat.To nas sve vuče natrag. Ljudska vrsta ako želi opstat mora raščistit s religijskim dogmatizmom koji će nas gurnut u propast. Ljudi trebaju napustit religiju i usvojit univerzalnu etiku. Postavit univerzalni cilj razvoja ljudske vrste ( kolonijalizacija svemira i vantjelesna svijest) sukladno tom izgradit društveni i ekonomski poredak jednak za sve. A ne trošit zilijune dolara na oružje,ratove i uništenja. Naše unutarnje ja/svijest o postojanju prije će preselit u računalno generirani Zuckerbergov "metaverzum" nego vidjet taj "ahiret i raj."

JW
Jim West
20:59 23.11.2023.

Znači, Nizozemci izabrali vlastitu propast. A dobro.

DU
Deleted user
18:54 23.11.2023.

samo idite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije