Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proljeće

Krajem tjedna i do 22 Celzija, za vikend opet pad temperature i kiša

bacvice (1)
Foto: Nino Strmotić/Pixsell
1/3
15.04.2013.
u 11:55

Ne preostaje nam ništa drugo nego uživati u sunčevim zrakama tijekom tjedna, a sezonu kupanja već su ovog vikenda otvorili hrabri Splićani na poznatim Bačvicama zaigravši – što drugo nego – picigin

Konačno smo se riješili zime. U tjednu koji je pred nama grijat će nas sunce gotovo cijeli tjedan uz temperature i do 22 Celzijeva stupnja. Cijeli dojam malo bi se mogao pokvariti za vikend jer meteorolozi za subotu i nedjelju predviđaju pad temperature i kišu. U subotu najviša dnevna temperatura neće prelaziti 15 stupnjeva, a u nedjelju 10.

Danas je gotovo cijela Hrvatska okupana suncem, a u 12 sati u Dubrovniku, Kninu i Komiži izmjereno je 20 stupnjeva, u Hvaru, Makarskoj i Rijeci izmjereno je 21, Pazinu i Šibeniku 22, a najhladnije je na Zavižanu na kojem je izmjereno osam Celzijevih stupnjeva. 

Ne preostaje nam ništa drugo nego uživati u sunčevim zrakama tijekom tjedna, a sezonu kupanja već su ovog vikenda otvorili hrabri Splićani na poznatim Bačvicama zaigravši – a što drugo nego – picigin.

>>Naše usijane glave i poslije igre u moru na 15 stupnjeva treba hladiti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije