Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjegla iz zatvora u Tuzli

Neokrunjena kraljica tuzlanskog podzemlja uhićena na granici sa Srbijom

Margareta Hadžić Marga
Foto: Screenshot
1/2
18.07.2019.
u 10:20

Bila je osuđivana i sedam godina ranije zbog pokušaja ubojstva policajaca, a i sama je priznala kako se bavila kriminalnim radnjama.

Margareta Hadžić, zvana Marga, jutros je uhićena na granici Srbije i Bosne i Hercegovine. Za njom je bila raspisana Interpolova tjeralica nakon što je pobjegla iz zatvora u Tuzli.

Prema pisanju portala Klix.ba, M. Hadžić u zatvoru je odsluživala tri godine nakon što je bila optužena za vođenje kriminalne organizacije koja se bavila prodajom narkotika. Bila je kratkoročno puštena iz zatvora te je nakon toga raspisana međunarodna tjeralica za njom jer se nije vratila do određenog roka.

Ova kozmetičarka i “neokrunjena kraljica” tuzlanskog podzemlja trenutačno je u Srbiji, kako neslužbeno doznaje Klix.ba, a prije dvije godine optužena je zajedno s Ružicom Babić i Almirom Hamzom zbog prodaje kokaina. Osim toga, bila je osuđivana i sedam godina ranije zbog pokušaja ubojstva policajaca, a i sama je priznala kako se bavila kriminalnim radnjama.

 

Komentara 9

ZB
Zoki-Bijela
10:36 18.07.2019.

Juzbasiceva sestra

UU
uhljeb u holdingu
18:33 18.07.2019.

kuraba bosanska

AN
analukac9
18:05 18.07.2019.

Moramo paziti na njezino ime Margareta, ona ima "debele veze" svugdje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije