Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12 godina župan

Kožić: Za mene je biti župan odgovorna dužnost i čast

hss (1)
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/4
10.03.2013.
u 14:15

Glavna zadaća bit će jačanje gospodarstva, realizacija projekta zajedničkog prijevoza putnika u Županiji te rješenje pitanja županijske Hitne pomoći koja je trenutno nedostatna.

Predsjednici šest županijskih organizacija, HSS-a, HDZ-a, HSP dr. Ante Starčević DC -a, BUZ-a i ZS-a potpisali su danas u hotelu Internacional sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore u svibnju.

Koalicija je ponovno podržala kandidata Stjepana Kožića za župana zagrebačke županije, koji već 12 godina obnaša tu funkciju. Kako su najavili predsjednici organizacija i aktualni župan, glavna zadaća bit će jačanje gospodarstva, realizacija projekta zajedničkog prijevoza putnika u Županiji te rješenje pitanja županijske Hitne pomoći koja je trenutno nedostatna.

- Na našem smo području u proteklom mandatu uspješno proveli niz projekata, od kojih smo najviše ponosni na 40 sagrađenih i dograđenih škola i sportskih dvorana koje predstavljaju ulaganje u mlade generacije koje će nastaviti živjeti i uspješno raditi na području naše županije. Osim toga, županija se danas prometnula i u poželjno mjesto za ulaganja u čijim je poduzetničkim zonama osigurano 5.000 radnih mjesta, kazao je Kožić.

Za mene je biti župan odgovorna dužnost i čast. Jedna smo od najstabilnijih županija, a nedostaje nam još malo da budemo među prvima. Nadam se da ćemo to ostvariti u iduće četiri godine. Vjerujem da ćemo 19. svibnja ponovno dobiti povjerenje naših građana, poentirao je. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije