Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVO FARČIĆ
Povratak na članak

Kovačevićev odvjetnik: 'Naravno da se on namjerava vratiti u Janaf, a klub je napuhana priča'

Tvrdi da ako je privatni klub i privatno vlasništvo i točilo se piće koje se nije naplaćivalo, ne zna zašto bi se izdavali računi.

Komentari 33

RO
romobil
21:28 27.09.2020.

Slušajući izjave advokata kao da su svi njihovi klijenti pravi a krivaca zapravo i nema.

VL
RI
rimac444
21:53 27.09.2020.

Naravno to mu duguje slučajni i svi partijski kriminalci koji su dobivali svoj dio pljačke

VL
Avatar AligatorX
AligatorX
00:35 28.09.2020.

Ne smeta mene što ovaj nas laže (kao odvjetniku to mu je i posao) nego što on i njegov klijent misle da su ljudi toliko blentavi pa da će im to povjerovati.

VL
Avatar PhDJanaf
PhDJanaf
21:39 27.09.2020.

Normalno da će se vratiti u Janaf, pa neće se valjda zaposliti u svojim privatnim tvrtkama ili biti zaposlenik kod nekog privatnika. Ipak je Janaf puno bolja priča. Najbolje od svega je što će to tako i biti.

VL
UU
uhljeb u holdingu
21:25 27.09.2020.

Pa nakon svega što je radio a vjerojatno ima toga što se još i ne zna bilo bi minimum pristojnosti i ljudskosti sakriti se u mišju rupu a on se već vidi natrag gdje je bio, toliko o obrazu pa onda ono što je bilo i ne čudi s obzirom na karakter.

VL
AL
Alan123
21:41 27.09.2020.

Treba mu uzet sve za sto ne moze dokazat porijeklo imovine pa neka zavrsi na cesti

VL
Avatar HrvatskiMucenik
HrvatskiMucenik
21:42 27.09.2020.

Još je predsjednik Clinton ustvrdio da oralna masaža nije s.x. Ako je čovjek manager i pod pritiskom, normalno je da mu je trebala oralna masaža, ali to ne znači da je prevario svoju suprugu. Osim toga normalno je da je prikupljao novac. Taj novac je išao za projekte za nezaposlene. Uglavnom pustite čovjeka na miru. Dosta je bilo artiljerije. Sve je namještaljka.

VL
Avatar PokradimoSveZajedno
PokradimoSveZajedno
21:44 27.09.2020.

Na otpremninu ima pravo. To što će JANAF to osporiti, nema veze. Na kraju će sve platiti plus kamate.

VL
DU
Deleted user
21:46 27.09.2020.

Ako pokaže političku odgovornost, može se vratiti u janaf. To znači i aktivna podrška koaliciji političke stabilnosti.

VL
DU
Deleted user
21:51 27.09.2020.

Nešto je drugačije u Hrvatskim šumama, vodama, HEP-u, Plinacru, do jučer u Ina-i? Takva radna mjesta su zaštićena super ugovorima, a u biti su čisto jeb.čke prirode.

VL
RE
RedTree
22:15 27.09.2020.

Vanka se teže mulja imovinom jer postoji porezna, koja sve prati. Vanka ovakvi bi procesi bi bili riješeni za manje od godinu dana na sudu. A u nas!?

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
21:35 27.09.2020.

Naravno da se on namjerava vratit u janaf pa neće se valjda vratit na selo da obrađuje njivu, kad se seljo dočepa grada nema nazad ni za živu glavu, motika fuj.

VL
IM
imamohrvatsku
00:17 28.09.2020.

A i ovaj Farčić.. Bilo bi dobro da ovi u odvetničkoj komori ponekad pogledaju što im radi članstvo a ne samo da se šepire i mijenjaju Macove svake 2 godine. Kakva je to profesionalnost? Odakle njemu pravo da analizira profil Draganove osobe? On se kao odvjetnik ima držati isključivo zakona i činjenica. Pa nije mu otac ili ispovjednik. Kakva je to obrana? Samo čekam da potegne krunski argument da se radi o političkom progonu. Smanji ti doživljaj prijatelju i očituj se o činjenicama u sudskom postupku a ne glumi filmsku zvijezdu.

VL
Avatar SileZla
SileZla
22:10 27.09.2020.

Prema dosadašnjim iskustvima sa sudovanjima ne može se isključiti mogućnost da Kovačević bude oslobođen. Odšteta bi u takvom slučaju mogla biti miljunska. Platio bi je Janaf odnosno država u čijem je vlasništvu. U ovakvim slučajevima je lukavije osumnjičenog (pa i zbog presumpcije nevinosti) do pravomoćne presude rasporediti na nižerangirano radno mjesto i suspendirati. Jedino što u takvom slučaju izostaju ovako zvučni naslovi, ovo je sjajna prilika za dokazivanje odgovornima u Janafu (onima koji su do jučer bili snishodljivi prema bivšem šefu) novom gazdi.

VL
FR
franjo
09:09 28.09.2020.

Trebalo bi i odvjetnike pročešljati. Oni su mutni tipovi skoro svi!

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
21:58 27.09.2020.

hahaha ajmo skupljati lovu vjerovatno nema ni za odvjetnika ... barem poštenog...

VL
Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
05:31 28.09.2020.

U suštini odvjetnik Farčić je u pravu. Treba sagledati činjenice i dokaze. Krenuo bih od činjenice da je u poznatoj kući u Samoboru, u garaži, nađen automobil s navodno milijunom eura u gotovini. Čiji je to automobil, na koga je registriran, tko ga vozi? Kako se našao u toj garaži i u toj kući? Čiji su novci? Kakve veze ima slavonski domoljub s time? Moguće je da je to sve netko drugi vozio i punio novcima. I odakle toliko nekretnina u vlasništvu povezanih društava sa slavonskim domoljubom? Koliki je to promet bio tih brojnih društava, od koga su kupovala, zašto im trebaju takve ekskluzivne nekretnine, možda za radnike kako bi radnici imali gdje stanovati? Imaju li ta društva uposlenike? I na kraju, da preskočim zabavni dio, koja je uloga dvojice slavonskih domoljuba Marića? Jedan je negdje u dokumentaciji i posredništvu u trgovini s nekretninama a drugi je izravno nadređen poreznoj upravi. Obojica su izbor Andreja Plenkovića, što je jako, ali jako nezgodno, a kod prvog Marića se osnovalo ministarstvo baš za njega. Ne bih dalje, porezna će sve ispitati, bit će to ispitano kao i kod cijenjene Hrvatske gospodarske komore kada je čelnik upitan za porijeklo a on lep ko slika danas dokazuje da je sve stekao od plaće. Možda je za državu najjeftinije da se prekine istraga, puste osumnjičenici i vrati auto s novcima. I odvjetniku Farčiću isplati honorar. I prestanu se uznemiravati predsjednici Hrvatske i hrvatskih vlada, mili gosti i prijatelji slavonskog domoljuba.

VL
KA
Kalimero4
11:42 28.09.2020.

Najveći neradnici i štakori kvare Hrvatsko društvo.

VL
ZU
zupi
23:30 27.09.2020.

Besramni i neumjereni u lopovluku, cak i nakon sto ih se uhvati, otvoreno se rugaju. Potrebna zestoka psihijatrijska terapija protiv kleptomanije, oduzimanje cijelokupne imovine cile uže i šire obitelji okrivljenika i dozivotni zatvor kao opomena ostalima.

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
11:49 28.09.2020.

Talijanska riječ "mafioso" po novom,slobodnom hrvatskom prijevodu znači "poduzetnik"...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.