Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAMJEŠTANJE JAVNE NABAVE
Povratak na članak

Kovačević ispitan na USKOK-u, Grgić i Barišić čekaju odluku Sabora

Ispitivanja ostalih osumnjičenika, barem njih 11, koji su uhićeni, trebala  bi biti danas  dovršena, nakon čega će se vjerojatno  na zagrebačkom Županijskom sudu održati ročište radi određivanja istražnog zatvora

Komentari 7

DU
Deleted user
09:18 18.09.2020.

Plenki se nek zapita kako je dan prije sve procurilo. Po stoti put prije akcije.

VL
AN
anthropos
10:07 18.09.2020.

to će Plenković već srediti... dugogodišnje iskustvo korupcije

VL
GE
geler203
09:14 18.09.2020.

A Milan Bandić?

VL
DD
ddh
11:03 18.09.2020.

Ovo sve nema smisla. USKOK opet radi neprofrofesionalno i to skriva sa stvaranjem spektakla i bez stvarnih i valjanih dokaza, znajuci da ce mediji i dio javnosti osuditi i pribiti na kriz ljude i prije podizanja optuznice. Jer pitanje svih pitanja jest to, da ako imaju dokaze za to sto plasiraju preko medija u javnost, sto onda istrazuju. A ako im treba istraga, onda je hapsenje osumnjecinika smijesno. Jer ako istraga pokaze da su sumnje neosnovame, a ljudima je skoro unisten zivot, tko ce iz USKOK-a za to odgovarati.

VL
AN
antiekstremist
09:16 18.09.2020.

Ima tu tone dokaza.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.