Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'o programima, ne o funkcijama'

Kovač: Koalicija HDZ-a i Mosta jedino rješenje za dobrobit zemlje

Miro Kovač
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
16.11.2015.
u 14:26

Istaknuo je kako s Mostom nastavljaju konkretne pregovore po konkretnim područjima.

Međunarodni tajnik HDZ-a Miro Kovač rekao je kako je za dobrobit zemlje jedino rješenje koalicija HDZ-a i Mosta istaknuvši kako sada razgovaraju o programima, a ne o funkcijama.

"Dvije trećine hrvatskih glasača jasno su rekle da su u zemlji potrebne promjene, a na nama je da kroz pregovore s Mostom stvorimo zajedničku platformu i osiguramo promjene nužne za preokret u zemlji", izjavio je Kovač novinarima ispred središnjice HDZ-a. 

Istaknuo je kako s Mostom nastavljaju konkretne pregovore po konkretnim područjima. Dodao je kako je to jedini put da se zemlja dovede na put gospodarskog oporavka, demografske obnove i svega što je ljudima nužno –  konsenzusa i zajedništva.

"Rješenje s onima koji su Hrvatsku upropastili nedopustivo je i ne bi odgovaralo volji hrvatskih birača", rekao je Kovač. 

Naveo je kako HDZ sada pregovara s Mostom i onima koji će ih dodatno podržati istaknuvši kako se ne bave funkcijama, nego programom.

"Uvjeren sam da to ide u pravom smjeru i uvjeren sam u uspjeh", rekao je. 

Poručio je kako su sada u pregovorima s Mostom te je izrazio uvjerenje da će HDZ sa svojim stručnjacima doći do zajedničke platforme i rješenja koja će zemlji omogućiti promjene, što su građani na izborima i tražili. "Svako drugo rješenje bila bi prevara birača", istaknuo je.

Kovač je, upitan kako komentira da su se manjine priklonile SDP-ovoj koaliciji Hrvatska raste, odgovorio da nije čuo tu informaciju ocijenivši to "spinovima iz Banskih dvora". "Mi razgovaramo sa svima", rekao je.

>>'O mandataru ćemo razgovarati kasnije, sad je najvažnije rješavanje gospodarskih problema'

Ključne riječi

Komentara 143

Avatar bobdog
bobdog
16:25 16.11.2015.

Most,mostići,putići- čije li su to riječi?

TN
tamo.netko
16:09 16.11.2015.

Nista smijesnije nisam procitao vec dulje vremena! Kakova budalastina!

Avatar bozezasto
bozezasto
15:40 16.11.2015.

Zašto je kod nas sve van logike, hadezeovci se natječu na izborima za odgovorne funkcije saborskih zastupnika a trebali bi robijati, ili, čovjek koji pretendira na mjesto premijera države dođe u situaciju da ga Merkel prima na sastanak u nekakvom spremištu za metle... Zašto je to tako, kako ne možete shvatiti da je pogrešno misliti da su hadezeovci domoljubi, da je to njima samo riječ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije