Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezakoniti ulazak

Kosovsko tužiteljstvo pokrenulo istragu protiv Vulina

kosovo
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
24.10.2013.
u 19:58

Vulin se sam hvalio prije nekoliko dana kako je ušao na Kosovo preko nekog od ilegalnih prijelaza između Srbije i Kosova

Tužiteljstvo u južnom dijelu Kosovske Mitrovice danas je pokrenulo istragu protiv ministra bez lisnice u Vladi Srbije, zaduženog za Kosovo, Aleksandra Vulina i zatražilo od Osnovnog suda u tom gradu da izda nalog za njegovo uhićenje jer je "neovlašteno prešao granicu Kosova sa Srbijom", javljaju mediji u Srbiji pozivajući se na kosovsku državnu televiziju.

– Ova odluka donesena je jer postoji osnovana sumnja da je Aleksandar Vulin 17. listopada 2013. neovlašteno prešao granicu Kosova sa Srbijom i izvan službenog graničnog prijelaza ušao na teritorij Kosova, navodi se u priopćenju Ureda državnog tužitelja i dodaje kako prema ovoj odluci istraga počinje danas, s obzirom na postojanje sumnje da je Vulin počinio kazneno djelo, "u cilju prikupljanja dokaza na osnovu kojih će se odlučiti hoće li se podići optužnica ili će se istraga prekinuti".

Vulin se sam hvalio prije nekoliko dana da je ušao na Kosovo preko nekog od ilegalnih prijelaza između Srbije i Kosova.

>> Vučić neće na Kosovo jer Priština ne dopušta Vulinu ulazak

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije