Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranka Kosor:
Povratak na članak

'U Srbiji znaju gdje su naši nestali, ne bi dopustila ulazak u EU dok ne otvore arhive'

Kosor zamjera što je Vučićeva stranka puštena u Europsku stranku pučana, a svi znaju da uz njega sjedi Veselin Šljivančanin, osuđeni ratni zločinac

Komentari 7

DU
Deleted user
14:18 17.11.2021.

Mnoge istine su nažalost nestale s ljudima koji su poginuli na liniji obrane. Mnogi su branili Vukovor golim rukama, jer u to vrijeme oružja nije bilo u dovoljnim količinama. Heroizam i strah pred onim što ih je čekalo u slučaju da Vukovar padne tjerao ih je na nadljuski heroizam. Činjenica je da su mnogi završili u logorima, a mnogi su nestali nakon pada Vukovara. Na političarima je bio zadatak da pronađu način kako riješiti problem nestalih, ali i osuditi te koji su zločin počinili. Lako je gđi. pričati što i kako bi tebalo, ali činjenica je i to da je i ona imala mogućnost pokazati i dokazati svoju sposobnost u slučaju ovog ali i ostalih pitanja koje i do danas ostaju otvorena pitanja.

VL
ZG
Zeljko Grabar
13:46 17.11.2021.

To prica sad a sto je radila kad je imala priliku za to kao premijerka. Mjenjala broseve i rjesavala stambeno pitanje. Za neke takozvane Sanaderove kadrove bilo bi bolje da sute i uzivaju u privilegijama zaradjenim neradom.

VL
BR
BrigitaM
20:45 17.11.2021.

Na kojim izborima je dotična izabrana za premijerku? Ja se ne sjećam.

VL
FA
Falstaff78
20:57 17.11.2021.

Nevjerovatno kako političari, bivši i sadašnji, vole da pričaju javno, nešto samo da bi se dodvorivali javnosti. Naravno da je legitimno pravno, u procesu pristupanja Srbije EU, kada za to dođe i ako dođe vrijeme, postaviti one uvjete koje svakaa država smatra legitimnim, te po potrebi iste uskladiti sa drugim državama u EU. Ali sada, kada je Srbija miljama daleko od EU, kada se o tome i ne priča, pričati o tome na ovaj populistički način, ne pomaže obiteljima da dostojanstveno sahrane svoje najmilije ili saznaju sudbinu. To treba da radi tiha diplomacija, hrvatska Vlada, ali bez halabuke i dodvoravanja javnosti gdje očito i novinske članke privlači jednako kao što narodu prija čuti da je Srbija u inferiornom položaju i slično. Možda griješim, ali čini mi se da se o stvarnom problemu u Hrvatskoj samo priča, umjesto da se bez pompe o tome stvarno rješava.

VL
Avatar trabanti
trabanti
20:50 17.11.2021.

U ciljanoj kampanji je izgleda svako, ali baš svako "sredstvo" dobrodošlo.

VL
VI
@viktor2212emil@
20:38 17.11.2021.

Nakon dugo, dugo, dugo, dugo vremena da je i ona nešto suvidlo rekla. Ustvari, do sada nikada i nije ništa suvidlo kazala. Sjećam je se još iz svojih studentskih dana, kada je radila, mislim na radio Zagrebu. Bila je prava partizanka i uzoran komunist, baš onako na liniji. I nakon svega toga, napraviti takvu jednu karijeru u samostalnoj i nezavisnoj RH.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.