Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Twitteru

Kosor o Karamarku: E, da, tako se i on meni kleo na vjernost prije upisivanja

27.08.2013., Zagreb - Nezavisna saborska zastupnica Jadranka Kosor odrzala je u Hrvatskom saboru konferenciju za medije na temu Lex Perkovic.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
20.12.2015.
u 14:15

Nakon što je Tomislav Karamarko ispričao da mu je Zoran Milanović prije sastanka predložio da zajedno izađu s pregovora, a kasnije ipak stavio svoj potpis na sporazum, cijelu situaciju prokomentirala je i bivša premijerka Jadranka Kosor na Twitteru

Nakon što je šef HDZ-a Tomislav Karamarko danas ispričao da mu je jučer prije sastanka Zoran Milanović predložio da zajedno istupe s pregovora na Twitteru se oglasila bivša premijerka Jadranka Kosor.

- E, da, tako se i on meni kleo na vjernost prije upisivanja - napisala je Kosor na svom Twitter profilu.

Karamarko je rekao kako se prije sastanka čuo s Milanovićem koji ga je pitao hoće li prihvatiti prijedloge Mosta, a da mu je on rekao da je HDZ protiv jer je takva odluka Predsjedništva.

 

- Stekao sam dojam da su i oni isto protiv. Čak mi je u jednom momentu Milanović predložio da zajedno istupimo - da smo za nove izbore. Rekao sam dobro, mi ćemo doći tamo. I onda se dogodila jedna smiješna scena - kad je Petrov pitao Milanovića „hoćete li potpisati“, on je uporno htio da ja prvi kažem. Valjda misleći da sam ja mali sitni prevarant i politički šibicar, a to nisam! U desetoj sekundi, u stotoj minuti rekao bih uvijek isto - ne, neću potpisati! A kad sam ja rekao da neću potpisati, on je kazao da hoće- ispričao je Karamarko i dodao da će Most i koalicija Hrvatska raste teško sastaviti Vladu.

>> Prije sastanka čuo sam se s Milanovićem koji mi je predložio da zajedno istupimo

Komentara 161

SU
suncesmokvemaslina
14:19 20.12.2015.

tako si se i ti klela Ivi

KL
Klarahrv
14:19 20.12.2015.

Kosorice i ti si rekla kud Ivo tud i ja.Kosorice kad ćeš vratiti ukradeni stan?

AN
anteloff
14:22 20.12.2015.

Kud Ivo tud i ja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije