Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LADISLAV TOMIČIĆ
Povratak na članak

'Kosor ne doživljavam ozbiljno, a Milanović i SDP su loša oporba'

. Milanović ne bi prepoznao radnika ni da se sudari s njim na ulici – kazao je danas u “Nedjeljom u 2” novinar Novog lista Ladislav Tomičić.

Komentari 31

NE
neni
20:37 04.07.2010.

Nisam gledala ,,a ovo kaj je novinar napisao je točno. Samo po meni bi novinari na HRT ,s obzirom da su javna televizija trebali dovoditi ljude koje bi se eventualno mogli uključiti u politiku a nisu do sada bili eksponirani .a da imaju nekaj pametno i za reći kao npr. N.Raspudić. Jer dovoditi novinare da nam objašnjavaju kaj i mi sami znamo je već postalo nezanimljivo.

VL
Avatar punkufer
punkufer
14:14 06.07.2010.

Dobro je rekao za: \"Milanović i SDP su loša oporba. Milanović ne bi prepoznao radnika ni da se sudari s njim na ulici\" Istina.

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
17:39 04.07.2010.

Čudo jedno kako ništa nije našao za svoje Riječke pajdaše,Linića i Oberst-firera,a žive njemu pred nosom.

VL
DU
Deleted user
17:50 04.07.2010.

Teško je izabrati još goru vlast od ove postojeće, gdje su Kosor i gemišt-ispranih-okica lider HSS, stupovi te vlasti. Međutim, siguran sam da će lijeva garnitura biti još gora i još više inkompetentna jer Milanović je zelen k´o bambus i dijete je političkog prevrtljvca (otac ranih 90-ih uskočio u HDZ samo zato da mu 2 sina izbjegnu mobilizaciju u HV i da ih uvali u državnu službu). Kad se samo sjetim Antunović kao svojedobne ministrice obrane ili pak one PR agentice Vlade pok. Račana kako dijeli uokolo CD: Vlado je dobar dečko!

VL
OB
-obrisani-
17:56 04.07.2010.

Novinar Ladislav Tomičić ----------------------svaka mu čast --iznenadio me čovjek svojom iskrenošću i komentarišući hrvatsku sadašnjicu onakva kakva je i istinski---žalosno je da ni HDZ a ni oporba neznaju riješit ni jedan problem koji mući hrvatsko društvo i da vode državuu od danas do sutra a prekosutra kako bude!

VL
ST
standup
18:04 04.07.2010.

ma nije smija govoriti protiv svojih Rijecána-\"samoupravljackih lopova\",..jer posli nebi dugo bija u sluzbi...(a, Mosor je kenja bez veze-ovi puta)

VL
ZM
zmaj5
18:07 04.07.2010.

Gledao sam NU2,slučajno.Sve što je rekao čovjek je u pravu,nažalost. Još žalosnije jest,da i mi svi to znamo bez njega.

VL
AN
ankicascreiber
18:11 04.07.2010.

HDZ nikada nisam voljela, ali HDZ ima pravo biti HDZ. Ono sto me najvise vrijeda da ne postoji ozbiljna opozicija. Onaj Zoki je smijurija, Zoki je rekao da nije bio branitelj u domovisnkom ratu jer je bio premlad!!!!!!! Milanka Opacic, Zeljka Antunovic, Ivica (M)Racan, Komadina, Vidovic, Bernadic, Cacic, Pusic sve samozaljubljeni ridikuli. Cak i kada je na pocetku Sanader dosao na vlast bio je progresivniji nego babe-svadalice u Racanovoj vladi. Najgore je sto sto Zoki prima placu u Saboru ali tamo se i ne pojavljuje i kada ga se nesto pita onda se onako podlo smije \"kada ja postanem premijer na slijedecim izborima\". Zoki sa svojom gluposti i nadmjenosti podsjeca na Hillary Clinton. Nama treba neki Obama, netko tko bar podsjeca da nije dio iste barustine.

VL
JA
jarac
18:13 04.07.2010.

Svaka čast ovom novinaru iz Rijeke, jednu stvar je točno rekao . isti su nam HDZ I SDP. ali čovjek je zaštito šutke najvećeg lopova linića, pa svoga gradonačelnika i lopovluk u riječkoj tržnici, dobar je to čovjek,kao da mu je aco mentor.

VL
BO
bourne
18:19 04.07.2010.

Ladislave, Ladislave, nestaško jedan. Kako si Ti oštar, samo..... zakaj nisi rekao nešto o Robertu Ježiću? A ha pa on je vlasnik NL-a.

VL
US
U srcu
19:01 04.07.2010.

nisam gledao NU2 ali ako je na ovome tragu i ostalo što je pričao potpuno je u pravu. samo treba dodat da su hdz i sdp sijamski blizanci bog i hrvati!

VL
OB
-obrisani-
19:11 04.07.2010.

fašistička raja može samo puhnut antifašističkom plemstvu u trubu. :-)

VL
KA
Kakma
19:32 04.07.2010.

Svi dvojno drzavljanstvo,tko ce onda uopce ostati nakon pljacke?

VL
UK
Ugo Kajvez
19:43 04.07.2010.

Ma jedna i druga stranka su lakrdijaši i politbiro-i u malom ..

VL
SO
socius
20:08 04.07.2010.

\"Država je autoritet, snaga, ona je razmetanje i opčinjenost snagom. Ona se ne dodvorava i ne nastoji preobratiti: svaki put kad se umiješa čini to nerado; u njezinoj prirodi nije da uvjerava, nego da se nameće i prisiljava. Ma koliko se trudila, ne može prikriti svoje djelovanje zakonitog oskrvnitelja ljudske volje, stalnu negaciju ljudske slobode. Čak i kad naređuje dobro, škodi mu i upropaštava ga upravo zato što to naređuje, a svaka naredba izaziva i potiče opravdan otpor.\" Mihail Bakunjin

VL
UT
utatica
21:42 04.07.2010.

NU2 postaje sve više poligon za ljevičarenje, za propagiranje jugoslavenštine i pljuvanje po aktualnoj vladi, do izbora možemo isključivo takve emisijie očekivati. Aca ne postavlja više provokativna pitanja sugovorniku iz njegova život već mu isključivo daje prostor za kritiziranje hrvatsvava i vladajućih, sve po mjeri save štrpca i srpske manjine a mi to svi lijepo plaćamo.

VL
VI
vidicmar
21:50 04.07.2010.

što još uvijek ima ljdi koji gledaju nu2?

VL
OB
-obrisani-
21:54 04.07.2010.

Sve su postojeće stranke u RH samo filijale SKJ a to znači i udbaške organizacije. Među njima nema bitnih razlika – veliki skupovi osoba bez znanja i morala, ali s golemim željama za vlastitim probitkom. Postoji nešto što ih ujedinjuje,, poglavito njihove vrhuške – mržnja prema Hrvatima i hrvatskoj državi. Očekivati od njih bilo što dobro više je od iluzije. YUTEL je odavno jedan od najgorih, loše prikrivenih protuhravtskih medija. Gori od njega samo su medijska smeća poput onih iz EPH.

VL
UT
utatica
22:12 04.07.2010.

SDP ima dva pametna i uljuđena člana gosp. Matu Arlovića i gosp- Komadinu, drugi svi su sirovi primitvni partizančine a o lajavim SDP-ovkama da ne govorimo, gdje su one tamo je pravi kokošinjac- No Zoki je brzo Arlovića stavio na led a i Komadinu će.Tako je to radio Tito, tako to nastavlja raditi Partija

VL
PG
praseca gripa
23:48 04.07.2010.

O Kosorima ne bih ovom prilikom,ali jezikom ulice,Milanovic je mrtvo puvalo. Blebece samo da nije u njemu,a to je najlakse,ne kosta nista. Od tih prica nikad kruha!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.