Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Jakovčić:

'Koristiti političke provokacije u sportu najgore je što se može dogoditi sportu'

16.10.2014.
u 14:00

Komentirajući incidente na nogometnoj utakmici Srbija-Albanija, nakon kojih je susret prekinut, Jakovčić je srbijansku i albansku vladu pozvao da napetosti primire dijalogom koji nema alternativu.

Zastupnik IDS-a u Europskom parlamentu Ivan Jakovčić osudio je političke provokacije na sportskim terenima. Komentirajući incidente na nogometnoj utakmici Srbija-Albanija, nakon kojih je susret prekinut, Jakovčić je srbijansku i albansku vladu pozvao da napetosti primire dijalogom koji nema alternativu.

„ Koristiti političke provokacije u sportu najgore je što se može dogoditi sportu. Uvjeren sam da ne postoji alternativa suradnji među državama na Balkanu. Jer alternativa bi, kao što nas uči povijest na ovim prostorima, bio rat. A valjda smo svi siti ratovanja. Vjerujem da će predsjednik albanske vlade Edi Rama posjetiti Beograd i da će u ovim teškim, zategnutim odnosima ipak doći do dijaloga. Jer dijalog, ponavljam, nema alternative“, izjavio je Jakovčić. 

>> Platini: Zamislite da je u dronu umjesto zastave bila bomba! 

>> Dodik: Ovo je provokacija zbog Putinova dolaska u Srbiju 

>> Igrač Splita u paklu Beograda: Svi su nas tukli, a ja cijelu noć nisam spavao

Komentara 3

SA
samograd
14:56 16.10.2014.

izgleda da je kvaliteta " pudera za nos " nije baš najbolj ap se jakovčić javlja iz svog sna . neka on prebogata lopina objasni tko to može voditi dijalog sa velikosrbima ,da je pula ili rovinj doživio sudbinu vukovara mislim da bi ivan drugačiju priču guslio .

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
14:22 16.10.2014.

Koristiti političke provokacije u sportu najgore je što se može dogoditi sportu jer Šljivančanin i Gotovina su na haškoj robiji pokazali i dokazali da se stari sportski neprijatelji mogu izljubiti, zajedno pojesti lignje i popiti piče kao svoji uz svoje na svome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije