Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svjedočio drami

Igrač Splita u paklu Beograda: Svi su nas tukli, a ja cijelu noć nisam spavao

Albanija
Foto: Reuters/PIXSELL
15.10.2014.
u 22:46

Htjeli smo sačuvati zastavu pod svaku cijenu, ona je naš ponos. Nismo željeli da je srpski igrači rasparaju, zato smo krenuli na njih – objasnio je Sokol Cikalleshi

Nevjerojatnim zbivanjima na utakmici Srbija – Albanija, i to iz prvog reda, svjedočio je i albanski reprezentativac i napadač Splita Sokol Cikalleshi. Prepričao nam je što je osjetio u Beogradu.

– Bilo je stvarno gadno, nismo se osjećali sigurno, bojali smo se za živote. Pa četiri naša igrača ozlijeđena su, bila su udarena. Nakon toga bojali smo se izaći na teren premda je postojala mogućnost da se utakmica nastavi – rekao je Cikalleshi. Kada se pojavio maleni helikopter na daljinsko upravljanje, stadion Partizana je poludio. A ovacije publike dobio je srpski reprezentativac Mitrović koji je ulovio zastavu.

– Htjeli smo sačuvati zastavu pod svaku cijenu, ona je naš ponos. Nismo željeli da je srpski igrači rasparaju, zbog toga je i došlo do sukoba. Onaj Mitrovićev potez, kada je skočio po zastavu, iznenadio nas je. U naguravanju se nije znalo tko koga udara – kaže Cikalleshi.

I Splitov igrač krenuo je u obranu zastave. U tom sveopćem metežu, u kojem su na teren utrčali i navijači, igračima Albanije nije bilo lako.

– Bio sam na klupi, utrčao sam na teren, ali nisam udaren. Nisam ni ja nikoga udario – kazao je Cikalleshi.

Sa stadiona su otišli kasno u noći, nekoliko sati poslije utakmice.

– Umoran sam, cijelu noć nakon svega što se dogodilo nisam mogao oka sklopiti – rekao je Cikalleshi.

Najmanje zamjerki u reprezentaciji Albanije imaju na veći dio srpskih reprezentativaca.

– Među igračima je poslije bilo korektno, igrači Srbije ponašali su se zaštitnički. Njihov kapetan Ivanović i prije utakmice smirivao je situaciju, kazao je da je to samo obična utakmica – prepričao je Sokol Cikalleshi.

>>Nisam mogao ništa osim prekinuti utakmicu, a UEFA će odlučiti tko je kriv

>>Pomoćni trener Albanije: Srpski nogometaši su nas spasili!

>>Utakmica će se registrirati 3:0 za Albaniju? Slike su jasne i svi ih vide

Komentara 92

DA
davor111
23:26 15.10.2014.

svaka cast srpskim igracima koji su zastitili albanske

AF
ante.francetic.7
00:46 16.10.2014.

moje čestitke albancima na osvojena 3 boda u beogradu a dron je bio legendaran.

NA
narod1
08:00 16.10.2014.

Albanci svaka čast, ovako nešto je pravi podvig. Albanska zastava usred stadiona, dobro ste im uzeli mjeru. Sada će opet patiti njihov osjećaj nebeskog naroda pa će Putin doći da ih malo utješi. Gotovo je sa srpskom dominacijom na Balkanu, nikad više

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije