Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na dva objekta
Povratak na članak

Kordić ne želi Mostar svrstati u sukobu: Odbio osvjetljivanje palestinskom i izraelskom zastavom

Po njegovim riječima, Konvencija o zaštiti svjetske kulturne i prirodne baštine priječi dovođenje u politički kontekst objekata koji su pod svjetskom zaštitom

Komentari 5

DU
Deleted user
17:30 14.05.2021.

Potpuno korektan stav.Ne raditi neprijatelja od jedne ili druge strane radi nekih politickih ili vjerskih poena.Prvo sredite probleme izmedju Hrvata,Srba i Bosnjaka kod kuce prije nego pocnete davati savjete i potpore drugima za njihove probleme.

VL
XA
xaron
18:23 14.05.2021.

U nas postoji trend podržavanja jedne ili druge strane ( Izraelaca ili Palestinaca u ovom sluçaju ). Zašto bi mi trebali podržavati neku od tih strana kada ni jedni ni drigi nisu NAS podržavali u našem sukobu?

VL
ER
ercegovac123
17:49 14.05.2021.

Dosta je safa palio svjetla kad mu se digne polako ali sigurno uspostavice se red u gradu naplacivati ulazak u Stari grad i ovi sto skacu staviti na platu dosta je bilo prosjacenja po mostu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.