Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kontroverze oko preimenovanja mosta
Povratak na članak

Koranski most dobio ime po Gromovima, nisu svi zadovoljni

Pripadnika Gromova Mihajla Hrastova Vrhovni sud osudio je kao ratnog zločinca jer je ubio 13 razoružanih rezervista na mostu

Komentari 4

TT
TTjac
12:26 23.09.2021.

Domovinski rat nije bez mrlja i svatko pametan to ne bi isticao i obilježavao, jer tako prlja ta pravednu borbu i sve nas kojima nije padalo na pamet ubijati civile, jer vojnik koji se preda i ne pruža otpor je civil. No, kod nas izuzetno glupi i zli ljudi dominiraju i reketare, sramote i teroriziraju sve ostale. Vladavina gorih od najgorih naša je sudbina.

VL
FE
fefellerunt
12:21 23.09.2021.

Da gomila smeća, velika većina u ovoj državi, više drži do DR-a i države, ovaj most bi nosio ime gromova od prije 20 godina, ovako uvijek ostaju u igri političke manipulacije, iako nbolje ikad nego nikad. Ovo ne vrijedi samoo za Karlovac, nego iza mnoge (sve) druge gradove.

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
07:12 23.09.2021.

Bravo Hrvati.

VL
KA
kažemja
12:11 23.09.2021.

Tog ima samo kod nas. Znači čovjeka naš Sud, to je bitno naš Sud osudi zbog ratnog zločina i mi nazovemo most po ratnom zločincu??!! A čudimo se Srbima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.