Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Koprivnica: Liječnici se bore za život stradale pješakinje

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
07.01.2019.
u 10:22

Nesretna pješakinja (45) nalazi se u induciranoj komi jer bolove od lomova i unutrašnjeg krvarenja ne bi mogla svjesno izdržati

Strašna prometna nesreća koja se dogodila ovoga petka u Koprivnici danas je dobila svoj nastavak. Naime, policija je jutros objavila detalje nesreće te najavila podnošenje prijave protiv nemilog vozača, kako prenosi Podravski.hr.

Liječnica je teško ozlijeđena, te se trenutno nalazi u koprivničkoj bolnici, a liječnici se bore za njezin život. Nesretna pješakinja (45) nalazi se u induciranoj komi jer bolove od lomova i unutrašnjeg krvarenja ne bi mogla svjesno izdržati. Utvrđeno je kako vozač automobila nije bio pod utjecajem alkohola, a policijski službenici će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu.

Podsjetimo, nesreća se dogodila u petak u poslijepodnevnim satima, kada je na nesretnu ženu naletio sedamdesetpetogodišnji vozač. Automobil je prednjim dijelom udario pješakinju koja je pala na kolnik, te je auto ostao bez prednjeg branika. Pješakinja je teško ozlijeđena, a koliko je teška nesreća bila, najbolje pokazuje činjenica da se četrdesetpetogodišnjakinja nalazi u komi, te se liječnici još uvijek bore za njezin život.

>> Pogledajte video - Prometna nesreća o kojoj svi govore

 

Ključne riječi

Komentara 3

ZC
zorro.cz
11:14 07.01.2019.

iskreno, žao mi je da se to dogodilo. u Koprivnici živim zadnjih 7 godina. pravo je čudo da se to ne događa svaki dan. nikada do sada (imam 50 godina) ni u jednom gradu nisam vidio tako lošu prometnu kulturu kod pješaka. oni izlaze na ceste van pjesackih prijelaza bez da pogledaju lijevo i desno. jednostavno iskorače na cestu. nevjerojatno. biciklisti nisu ništa bolji. totalna prometna nepismenost i nekultura.

Avatar Asterix
Asterix
11:41 07.01.2019.

Pješaci se previše uzdaju u vozače. Pješaci trebaju biti puno oprezniji. Nikad ne idem na pješački ako se nisam uvjerio da me je vozač uočio. Vozači znaju da ima puno loše postavljenih pješačkih prijelaza. Onaj tko nije vozač često nije svjestan koliko su potencijalno opasni.

MA
Marvin
14:07 07.01.2019.

Asterix , Kao vozac , kako se moram ponasati kad ugledam znak za pjesacki prelaz .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije