Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOPRIVNICA

Dragan Dolenec, otac bolesne djevojčice, pušten na slobodu

Kruna Dolenec
Facebook
28.02.2018.
u 11:35

Psihijatrijski vještak rekao je da Dragan nije opasan za okolinu i da je prijetnje izrekao iz očaja.

Presretni smo, kazala je Kruna Dolenec nakon što je čula je da suprug Dragan Dolenec pušten iz pritvora. Općinski sud u Koprivnici donio je danas odluku da se Dragan pusti na slobodu, nakon čega je odveden u istražni zatvor u Varaždin po svoje stvari.

U pritvoru je završio zbog prijetnji izrečenih prilikom poziva Uredu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović 19. veljače, kad je revoltiran zaprijetio da će baciti bombu na KBC Rebro i zaklati liječnika ako se ne pomogne 14-godišnjoj bolesnoj kćeri Vanesi, koja čeka rekonstrukciju mjehura i transplantaciju bubrega.

Psihijatrijski vještak rekao je da Dragan nije opasan za okolinu i da je prijetnje izrekao iz očaja. – Morat će se javiti liječnici da mu produlji bolovanje. Sad će nam biti lakše jer ja svaki dan putujem u Zagreb i cijeli dan sam s Vanesom na Rebru – rekla je supruga Kruna.

Ukinut je istražni zatvor, no optužnica je podignuta i Dolenec će se braniti sa slobode.

- Krećemo u borbu da dobijemo oslobađajuću presudu. O pojedinostima predmeta ne mogu govoriti, ovo je samo odluka koja se tiče istražnog zatvora. Optužnica je podignuta i rok za odgovor na optužnicu teče. Hoće li sud nakon toga potvrditi optužnicu ili neće, na vijeću je Općinskog suda - rekao je Dolenčev odvjetnik Krunoslav Vuljak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije