Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALA ODLUKA

Konzum ograničio kupcima koliko kvasca mogu kupiti

peciva, kruh, mlinar
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
26.03.2020.
u 21:13

Jedan od najčešće prodavanih prehrambenih proizvoda otkako je počela epidemija koronavirusa je kvasac.

Trgovački lanac Konzum objavio je kako su ograničili količinu kvasaca po osobi te će od danas svaki kupac moći kupiti najviše 10 komada svježeg ili suhog kvasca. 

- Poštovani naši vrijedni kupci, kako bismo što većem broju kupaca omogućili kupnju, ograničili smo količinu kvasca po osobi pa će tako od danas svaka osoba moći kupiti najviše 10 komada svježeg ili suhog kvasca. Hvala vam što brinete o sebi i drugima. Vidimo se! - navodi se u Facebook objavi Konzuma. 
 

Podsjećamo, kvasac je jedan od najčešće kupovnih proizvoda otkako je počela epidemija koronavirusa. A fotografije građana koji kupuju značajne količine izazvale su bijes na društvenim mrežama. 

Ključne riječi

Komentara 20

TH
than
01:08 27.03.2020.

Pa dobro. U trgovini blizu mene niti nema kvasca već tjednima, a i druge robe je sve manje. Tko mi kriv što sam vjerovao političarima da neće biti nestašica. Sada su mi uvalili i zabranu napuštanja mjesta prebivališta tako da o kvascu mogu samo sanjati.

AD
ady99
22:30 26.03.2020.

Što 10 kom!!!??? 2 kom uz osobnu na blagajni i dosta. Stoka nema obzira prema drugima....

DU
Deleted user
22:24 26.03.2020.

Nitko višenema probleme s glutenom🤣😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije