Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suradnja u kulturi

Konzul: "Građani Mađarske i Hrvatske i dalje su prijatelji"

De Balasio
Davor Javorovic/PIXSELL
15.10.2015.
u 14:21

- Suočit ćete se, izaberu li vas, s izazovima kao što su gospodarska održivost projekata realiziranih za vrijeme kandidature - poručili su mađarski gosti.

- Kandidatura Osijeka za Europsku prijestolnicu 2020. još je jedna dodirna točka na kojoj možemo surađivati, a ovaj sastanak dokazuje da su građani Mađarske i Hrvatske i dalje prijatelji - poručio je Antonio de Blasio, mađarski generalni konzul, u gradskoj upravi.

Konzul i predstavnik kulturne četvrti Zsolnay centar u Pečuhu susreli su se s osječkim gradskim ocima. Pečuh je bio europska kulturna prijestolnica prije pet godina pa su iskustva, istaknuto je, dragocjena.

- Suočit ćete se, izaberu li vas, s izazovima kao što su gospodarska održivost projekata realiziranih za vrijeme kandidature - poručili su mađarski gosti. 

>> Devet hrvatskih gradova bori se za titulu europske prijestolnice kulture 

>> O prijestolnici kulture odlučivat će za honorar od 500 eura po danu

Komentara 6

B2
bokida 2
17:04 15.10.2015.

Normalno da smo prijatelji. Uratu smo sve dobivali preko njih a primili su i brdo izbjeglica iz Slavonije i Baranje. Zar sada da jedan odlazeći Milanović to kvari. Milanoviću ,malo morgen.

DA
Djeca_Arbata
18:53 15.10.2015.

Pa normalno da smo prijatelji. Neće valjda partija određivati tko je s kime dobar. Još 23 dana i odlaze u zaborav...gotovo je drugovi...

Avatar BratKrešo
BratKrešo
21:11 15.10.2015.

Prošla su vremena kada je komunistička partija određivala tko će mi biti prijatelj, a tko ne...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije