Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sramotan i neljudski način
Povratak na članak

Konzervativna stranka osuđuje postupanje srbijanske policije prema Kajkiću i Gregurić

Odvjetnik Branko Šerić rekao je da su 'Kajkića na Bajakovu oko 18,35 sati zaustavili neuniformirani djelatnici MUP-a Srbije', lišili slobode njega i Gregurić te ih odveli u graničnu policiju na Bajakovo

Komentari 8

Avatar Jana
Jana
16:45 09.11.2018.

Konzervativna stranka osuđuje a centar i ljevica se naslađuje.

VL
ZN
znamistinu
16:47 09.11.2018.

Ruzo blokiraj ih na putu EU. Odmah obavijesti Ek. ispituju Kajkica da ne bi rkeao ko je klao po Ovcari. Covjek istrazuje ratni zlocin a oni ih maltletiraju. Naprave takav zlocin i sve zataskavaju zajedno sa zagrebom. kamo ide ovo drustvo?

VL
DU
Deleted user
20:48 09.11.2018.

Bilo bi interesantno kada bi sada Hrvatski građani počeli na autocesti zaustavljati vozila srpskih oznaka i raditi ''pretrese''???

VL
DU
Deleted user
18:32 09.11.2018.

Ne može se oteti dojmu ,da Plenkijevi ljudi u policiji ,po narudžbi Pupovca ,progone branitelje i sve koji spominju četnike i SDSS u istom kontekstu,a svi znamo da su ista ekipa i da im zajamčena sloboda, bez obzira na "krvavu" koljačku prošlost.

VL
DU
Deleted user
20:46 09.11.2018.

Sličnih ''zamolbi''je išlo u Mitrovicu kada se trebala održati javna telefonska konferencija sa Veljkom Marićem i normalno je da se ti poslovi rade bez papirnatog traga na način'' ti meni- ja tebi''.Lp.

VL
KO
kordunmoj75
05:09 10.11.2018.

A to je osveta,zbog onoga Srpskom ministra,stoga je nasa policija prije mjesec-dva i njegovog vozaca ustavila,na nasoj Hrvtskoj auto.cesti,zato sto je vozac vozio nekoliko kilometra lijevom voznom trakom,i bili ispitivani i na kraju pusteni.

VL
NO
nogogaz
16:10 09.11.2018.

Ne mozete se otet dojma....pa ni onaj sofer srpske vlade ili predsjednika nije se mogao otet dojma da ga hrvatska policija zaje***a iz ciste balkanske tradicije mrznje. A sta sad? Politika ima dobru priliku za skupljanje poena kod domoljubnih biraca .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.