Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Papini pristaše:
Povratak na članak

'Konzervativci žele poništiti Franjino otvaranje Crkve prema razvedenima i homoseksualcima'

Bivši vatikanski veleposlanik u Washingtonu pozvao je papu Franju da podnese ostavku optužujući ga da je godinama znao da je jedan američki kardinal zlostavljač

Komentari 23

AN
angeomihael
09:41 30.08.2018.

Postoji muški spol ,ženski spol,a postoje i luđaci.

VL
MA
Matovilac3
09:36 30.08.2018.

Ne može se služiti Bogu i sebi i biti Sotonist jer on voli zabranjeno homo ,kao Hitler ,kao Gering,kao Himler....

VL
DU
Deleted user
10:21 30.08.2018.

Crkva se ni u kojem slučaju ne smije prilagođavati tkz. novom vremenu. Vremenu u kojem je čovjek nikad nesretniji. Vegetira na antidepresivima opijatima i kojekakvim psiholozima bez optimizma i nade. To bi za crkvu bila jedina prava opasnost. Bez obzira i na privremeno gubljenje jednog broja vjernika. Vjera je dar i ona će uvjek naći put do čistih srdaca. Pozitivne tendencije već se osjećaju. Ljudi izmučeni i izluđeni lažnim vrijednostima sigurno će se vratiti jedinoj pravoj ljepoti okrepi i smislu. Radosti života po Kristu i u Kristu.

VL
YZ
yambra.zg
08:44 30.08.2018.

zasto se homoseksualce stavlja u isti kos sa razvedenima?? homoseksualcima nije mjesto u crkvi

VL
Avatar krcedolac
krcedolac
13:00 30.08.2018.

Homoseksualci!?!?!? Gdje je problem.... stvori bog čovjeka na svoju sliku i priliku!!!

VL
KO
konoplja
08:06 30.08.2018.

Tko je vas ovlastio da predstavljate Boga, imate li neki dokaz da ste baš vi pravi predstavnici Boga i kako je moguće da je toliko zla u božijem hramu? Gdje je Bog bio da spriječi silovanja i klanja ili on to podržava, pa se moramo zapitati kakav je taj Bog koji ne želi spriječiti glad, ratove, mržnju, ubijanje i silovanje???

VL
DU
Deleted user
08:14 30.08.2018.

Jesenti mili bigulicu, papi Franji više nema spasa. Naime, čim su ga počeli medijski "obrađivati" HINA-ini "stručnjaci" na čelu s vrhunskom "stručnjakinjom" (štoviše: ultimaltivnom eksperticom) Valentić Brankicom, papinski Francek nedvojbeno je kriv po svim točkama optužnice. Tu više nikakav sudud nije potreban. Kao takvomu bilo i bi mu bilo najbolje da se što prije povuče u samostan i pravi društvo Benediktu XVI. Štoviše, taj čovjek pravi nedopustivu spačku za spačkom, upravo kao i onaj mrski i drski nam Trump Donaldino. Tko ih samo drži na dužnosti!? Što čekaju Raukar Urška i Matula Vilček da ne dignu svoj gnjevni glas protiv tolike nepravde?!

VL
Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
08:09 30.08.2018.

'Konzervativci žele poništiti Franjino otvaranje Crkve prema razvedenima i homoseksualcima te pravednost i poštenje haškog suda za ratne zločine i EU arbitraznog suda za oko granice i naftne kompanije za žrtve, europske jedrilicare po novom svome i nove europske vlasnike na balkanskim domoljubnim pumpama '

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.