Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pitaju se gdje je

Gdje je dr. Kaos? Kontroverznog srpskog liječnika u javnosti nema već dva tjedna

Branimir Nestorović -  'Hrvati koriste jeftine testove i lažiraju brojke'
Foto: Milos Tesic/ATAImages/PIXSELL
19.07.2020.
u 18:20

Nestorović dolazi na sjednice Kriznog stožera, no ne pojavljuje se na televizijskim ekranima, niti na redovitim dnevnim konferencijama

Doktor Branimir Nestorović svakodnevno se pojavljivao u srpskim medijima, no od 5. srpnja nitko ga nije vidio ni čuo pa su se mnogi zapitali što se dogodilo. 

Kako Blic neslužbeno doznaje, Nestorović dolazi na sjednice Kriznog stožera, no ne pojavljuje se na televizijskim ekranima, niti na redovitim dnevnim konferencijama. 

"Meni nije iznenađenje što se virus vratio, jer sam to očekivao, već smrtnost ovih dana", rekao je Nestorović 5. srpnja na televiziji Pink, a od tada se nije pojavljivao u medijima. 

"Aktivnost virusa nije velika. Očekujem da će korona uskoro nestati", dodao je tada i rekao: "Maske nas ne mogu zaštititi, ali ih je važno nositi". 

Nakon gostovanja 5. srpnja, Nestorović se povukao, a razlog se možda krije u izjavi njegovog kolege iz Stožera, epidemiologa Predraga Kona

"Potpuno smo izgubili povjerenje ljudi i jasno je zašto. Zbog nekoherentnosti, različitih priča i pričanja svega što pročitamo i o čemu razmišljamo. Postoji mogućnost velikog vala na jesen i moramo se pripremiti za najteže scenarije i jasno objasniti građanima o čemu se radi", rekao je Kon prije nekoliko dana. 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar FrancJunior
FrancJunior
18:55 19.07.2020.

Jadni srbijanci...kako ih vozikaju i vuku za nos!

LO
lojtra2
18:53 19.07.2020.

Leči mokraćom. Po kućama.

IC
ICCO
18:36 19.07.2020.

Tamo je zabajancija u punom jeku, Aca opet studira, ovaj put sportski smjer i za 36 sati postaje košarkaški trener te će uz predsjesničke dužnosti postati i nacionalni selektor, vrlo ali vrlo vjerovatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije