Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Republikanci
Povratak na članak

Kontroverzni Trump i dalje je favorit

Republikanci nakon sedam godina u oporbi rado slušaju radikalnu i skandaloznu Trumpovu retoriku

Komentari 15

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
15:15 10.08.2015.

Slika i prilika stanja nacije u SAD-u. I to su ti naši veleumni gospodari života i smrti.

VL
NE
Nepokolebljiv
04:45 10.08.2015.

G. Robert prezimenjuje! Mr. Trump ni u jednom trenutku nije kazao da ce ici kao nezavisan ako ga Republikanci ne nominiraju!

VL
GM
Gusta magla
12:11 10.08.2015.

Trump nema sanse.Pa on je skoro bahat ko nas premijer Milanovic.Jedina mu je sansa posuditi SDP-ov plan 21 i mozda b udale povjeruju.

VL
DU
Deleted user
14:22 10.08.2015.

Gospodo pristalice republikanaca: nemojte zaboraviti da su nam cijelu trenutacnu mizeriju na svijetu podali upravo republikanci sa Bushom na celu. Da nije bilo tog polupismenog kauboja, vec da je predsjednikom postao Al Gore (a on je zapravo predsjednicke izbore i dobio!!!), onda bi svijet danas izgledao drugacije i ne bi danas imali ni ISIS ni poplavu crnaca i muslimana na Europu, a bogme ni raznih "arapskih proljeca" (reci cete: "arapsko proljece" je pocelo za vrijeme Obame - jest ali njegov pocetak je bio u Iraku!).

VL
CA
capella
20:33 27.08.2015.

Kako mi uvijek znamo što je najbolje za druge? Americi treba netko tko rečenicu počinje sa "Da sam ja na vlasti..." hahahahahahahahaha

VL
DU
Deleted user
01:24 10.08.2015.

Trump je jedini politicar koji govori iskreno. Svi drugi nam prodaju politicku korektnost I ljudi su siti toga. Šteta samo sto Trump nema takta I to ce ga skupo kostati. Jedno je biti iskren a drugo je bahatost.

VL
Avatar mason
mason
00:56 10.08.2015.

Na kraju ostaje Donald Trump i Hillary.I nadam se da ce pobjediti Trump.Hillary je vec kupljena od donatora i ako pobijedi morat ce njima vracati dug politickim uslugama bar 3 godine.Amerika treba nekog kao Trump,Amerika mora ponovo da bude lider u svijetu,a ne da bude kao mekani Obama.

VL
Avatar strazar
strazar
06:57 10.08.2015.

ako zaista mislite da ce neko ko nije englez a pogotovo neko ko je hrvatskog porijkla biti predsjednik amerike onda ste gluplji nego sto sam mislio. Americi treba novi rat. Taj novi rat ce prvo biti protiv Islamske Drzave a onda ce se preci na Asada i Siriju. prvo ce okolo pa kad se zadovolje da Rusija nece intervenirati kao sto vjerojatno ni nece, ruse ga 100 %

VL
Avatar mason
mason
08:25 10.08.2015.

Trump donesi nam Ameriku natrag ,sve ono sto je Husein Obama pogrijesio ispravi.God bless America.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.