Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Kontroling bi mogao pomoći da živimo bolje'

Volio bih simpozij o najboljim praksama u javnom zdravstvu – dodao je ministar na konferenciji
05. studenoga 2014. u 09:59 18 komentara 1906 prikaza
Boris Lalovac
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Proračun je prije desetak godina bio dvostruko manji, a sada ne živimo dvostruko bolje. Svi bi rekli da su tada živjeli bolje. Tu bi kontroling mogao pomoći. Recimo u zdravstvu koje smo prije plaćali 12, 13 milijardi kuna, a sada 23 milijarde, a usluga nije bolja. Volio bih simpozij o najboljim praksama u javnom zdravstvu – rekao je ministar financija Boris Lalovac  na međunarodnoj konferenciji o kontrolingu tjednika Lider i tvrtke Kognosko.

Istaknuo je da pregovara s ministrima oko njihovih želja  za proračun u sljedećoj godini, za koji je kazao da je najveće poduzeće u Hrvatskoj sa 130 milijardi kuna.

>> Hrvatska na dnu i zbog klime nesigurnosti Vladinih reformi

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • Avatar ivan_horvat
  ivan_horvat:

  tragedija u hrvatskoj. nemojte vise ljude zamarat s ovim cudacima. izgubili se ljudi i pustite ih da u miru odu. dajte taj medijski prostor uspjesnim poduzetnicima i mladim ljudima, a ne ovim laprdasima.

 • Avatar CorleoneMichael
  CorleoneMichael:

  Kad će više doći ti prijevremeni izbori pa da ih se napokon riješimo?

 • incogrito:

  da ne nabijaju nerezonske poreze zbog kojih se ozbiljne firme zatvaraju i potrošače tjera alternativama (poput kladionica i poreza na kladjenje kojim igrače tjeraju na internet od kojeg nemaju ni LIPE) onda bi se možda i moglo razgovarati..