Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEHOK NEZADOVOLJAN

Konstituirano Gradsko vijeće Varaždina, predsjednica Zdravka Grđan

Varaždin: Novi gradonačelnik Neven Bosilj na primopredaji vlasti od Ivana Čehoka
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
17.06.2021.
u 20:32

Današnji dan neka svima nama označi i novo vrijeme, u kojemu ćemo napokon zatomiti osjećaj konkurencije i političke kompeticije, naročito kada na dnevnom redu budu odluke koje se tiču razvoja i bolje budućnosti našeg Grada, kazao je gradonačelnik dr.sc. Neven Bosilj

Konstituirano je Gradsko vijeće Varaždina. Za predsjednicu je izabrana Zdravka Grđan, za potpredsjednicu Gordana Marsenić.

Gradonačelnik dr.sc. Neven Bosilj čestitao je vijećnicima i poželio im uspješan rad.

- Iza nas su još jedni izbori koji su donijeli promjenu na čelu našega Grada, ali i nova lica u Gradskom vijeću. Današnji dan neka svima nama označi i novo vrijeme, u kojemu ćemo napokon zatomiti osjećaj konkurencije i političke kompeticije, naročito kada na dnevnom redu budu odluke koje se tiču razvoja i bolje budućnosti našeg Grada. Vjerujem kako ćemo svi, kao odgovorni i savjesni, od građana izabrani da za njih donosimo dobre odluke, upravo konstruktivnim dijalogom pokazati pravu vrijednost koju imamo kao njihovi zastupnici, a prije svega kao ljudi. Uvjeren sam kako ćemo biti i primjer našim mladima da politika može biti i jest časno zanimanje te da ćemo učiniti sve kako bi se svi naši sugrađani ponosili što su Varaždinci i bili sretni što žive baš ovdje. Svima vama želim uspješan budući rad. Sve službe, moj zamjenik Miroslav Marković i ja smo vam na raspolaganju, a od vas očekujem prijedloge, ali i kritiku te da zajedno učinimo sve kako bi naš Grad ponovno bio mjera i obrazac ne samo u Hrvatskoj već i čitavoj Europi! - rekao je Bosilj.

Najavio da je već u pripremi prva radna sjednica koja će se održati krajem lipnja, odnosno početkom srpnja, na kojoj će se donijeti rebalans proračuna i bitne odluke za građane Varaždina.

Nezavisni vijećnik Ivan Čehok nezadovoljan je jer oporba u nema ni jednog predsjednika ili zamjenika predsjednika u vijećničkim odborima.

Ključne riječi

Komentara 3

SI
sisavac
12:59 18.06.2021.

hahaha, sdp sa reformistima, već viđeno, dok su sdp i hns (sada reformirani čačićevi hnsovci) varaždin uništavali, grad tonuo, sad opet se nudi ideja... što ovog notornog čačića ne maknete od bilo kakvog utjecaja u varaždinu, županiji?! em plenkiju drži štangu u saboru s 1 glasom, one natalije, em sad bosilju vijeće drži... uvijek se nešto zauzvrat dobije. da vidimo što... hoće li se maknuti direktora varkoma, ta funkcija inače nakon svakih izbora prva bude na dnevnom redu..?

VL
_________
22:02 17.06.2021.

Tko su ovi ljudi na slici? Zašto su im lica sakrivena?

BU
burn
21:39 17.06.2021.

Baš super. Sad treba ponovo postaviti spomenik Karađorđeviću na Korzo kak ste već jednom napravili. E moji Varaždinci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije