Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA GRADONAČELNIKA

Umjesto naknada članovima varaždinskog Nadzornog odbora, umirovljenici će na more

Varaždin: Nova gradska vlast izvjestila javnost o stanju blagajne
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
16.06.2021.
u 15:23

NO je sad ukinut odlukom gradonačelnika na skupštini društva,  pa će se osloboditi novac za kupnju tri stambene montažne kućice

Varaždinski umirovljenici moći će povoljno ljetovati na Rabu zahvaljujući novcu koji je tvrtka Gradska tržnica trošila za naknade članovima Nadzornog odbora, izvijestio je Grad Varaždin.

Tu je inicijativu gradonačelnik dr.sc. Neven Bosilj predočio Predragu Ciglaru, direktoru Gradske tržnice, koja je za rad članova NO-a izdvajala godišnje 126.000 kuna. NO je sad ukinut odlukom gradonačelnika na skupštini društva,  pa će se osloboditi novac za kupnju tri stambene montažne kućice.

- One će biti smještene na slobodnom zemljištu uz samo Dječje odmaralište Varaždin na Rabu koje će također pružati umirovljenicima logističku podršku u vidu pripreme obroka,  osiguranju priključaka na struju i vodu te drugo što je potrebno - kažu u Gradu.

VIDEO Dvojica Osječana za djecu s teškoćama iz Vukovara biciklom išli do Bruxellesa: "Najlakše je pronaći kome pomoći! Potrebite djece ima koliko hoćete."

Ključne riječi

Komentara 1

BA
balavander
16:20 16.06.2021.

Naravno biti će to za članove partije, kao što je bilo u komunjarskom propalom sustavu gdje su more vidjeli samo članovi partije i njhova deca, a zna se tko je to plaćao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije