Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Konobarice okrale lokal pa izmislile nepoznatog razbojnika

razbojnik u bajkeru
drs
04.12.2009.
u 13:24

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se zaposlena 27-godišnja konobarica prethodno dogovorila s bivšom zaposlenicom da ukradu novac i za to optuže nepoznatog počinitelja.

Vlasnik ugostiteljskog objekta na sisačkoj tržnici dojavio je policiji kako su njegovoj 27-godišnjoj konobarici bivša zaposlenica i nepoznati muškarac otuđili novac iz lokala.

Konobarica je policiji izjavila kako je u lokal došla bivša zaposlenica u društvu  nepoznatog muškarca te tražila novčani polog iz registarske kase, budući da joj je vlasnik ostao dužan jednu plaću. Pri tom je nepoznati muškarac prijetio da će razbiti cijeli lokal ako im ne da novac.

Kada im je 27-godišnja konobarica dala 500 kuna iz kase, razbojnici su se udaljili.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se zaposlena 27-godišnjakinja konobarica prethodno dogovorila s bivšom zaposlenicom da ukradu novac i za to optuže nepoznatog počinitelja.

Protiv bivše zaposlenice, 25-godišnjakinje iz Siska, policija je podnijela kaznenu prijavu zbog kaznenog djela protupravne naplate i oduzela joj 250 kuna, a protiv 27-godišnjakinje je podnesena kaznena prijava zbog lažnog prijavljivanja kaznenog djela.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
02:54 05.12.2009.

znaci ipak sam bio u pravo kada sam napisao komentar na prvi izvjestaj o ovom slucaju. A glasio je: uvjeren sam da je i \"opljackana\" konobarica umijesana u tu navodnu \"pljacku\". Posto joj je prva izjava bila toliko smijesna ,, da joj niti dijete nebi povjerovalo. Haaaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije