Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga u okučanima

Konobarica prijavila da ju je u kafiću silovao 20-godišnji gost

silovanje u okučanima (1)
Foto: Ivoca Galović/PIXSELL
1/4
07.10.2011.
u 11:00

Ako se to silovanje doista dogodilo, onda je to strašno, ali za sada vam ne mogu reći ništa više od toga jer se sve zbilo u vrijeme dok lokal nije radio, kazao je vlasnik kafića

Konobarica (21) u jednom kafiću u Okučanima policiji je prijavila da je silovana u noći na 5. listopada, u kafiću u kojem je do tog događaja kratko radila. Policija je potvrdila da je dojava zaprimljena te da se slučaj istražuje. Sve se, prema kazivanju gostiju kafića u kojem se po prijavi djevojke silovanje dogodilo, zbilo 4. listopada. Djevojka je tada zamolila vlasnika da je poveze kući, na što je on odgovorio da ne smije zbog žene. Ona je stoga ostala s još nekoliko gostiju čekajući da popiju piće, a u 23 sata zatvorila je kafić i otišla. Međutim, tri sata kasnije ponovo se vratila kako bi se našla s 20-godišnjakom, jednim od gostiju s kojim je navodno dogovorila sastanak. On ju je tada silovao.

– Ako se to silovanje doista dogodilo, onda je to strašno, ali za sada vam ne mogu reći ništa više od toga jer se sve zbilo u vrijeme dok lokal nije radio. Kafić sam otvorio prije petnaestak dana, a ta je djevojka u njemu odradila samo tri smjene. Trebala je biti tjedan dana na probnom radu – kazao je vlasnik kafića M. B.

Policija je pretražila stan mladića osumnjičenog za silovanje te je našla znatnu količinu oružja, vlasništvo njegova oca, razvojačenog branitelja. U nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu potvrdili su da slučaj istražuju.

– Od suca istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu tražili smo izdavanje naloga za izuzimanje bioloških tragova i kod oštećenice i kod osumnjičenog. Obavljen je očevid na mjestu događaja, istraga je u tijeku, a postupak je tajan – rekao je Franjo Kopunić, zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Slavonskom Brodu.

Ključne riječi

Komentara 11

BA
bandido
12:53 07.10.2011.

braniteljima i njihovoj djeci je dosadno a primanja su dobra... ovaj se dogovorio da ce platit pa se predomislio.. nakon.. zato prof. uzimaju lovu unaprijed

Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
12:57 07.10.2011.

i meni je dosadno,daj da se nađemo da ti razbijem pi*** iz dosade.

Avatar Sor@n
Sor@n
12:45 07.10.2011.

Međutim, tri sata kasnije ponovo se vratila kako bi se našla s 20-godišnjakom, jednim od gostiju_____________________________Jednim od gostiju. ___________________________________________________________ Mala nema pameti ama niš. Što je očekivala od pijanca koji loče do kasno u noć u kafiću, i to jošjoš u 2h u noći. Dobila što je tražila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije