Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SARAJEVO

Konobar istukao inspektora, osuđen na sedam mjeseci zatvora

Sarajevo: Ponovno otvorene teresa ugostiteljskih objekata
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/3
24.11.2020.
u 17:52

Inspektoru je šakama zadao više udaraca u predjelu glave i tijela

Općinski sud u Sarajevu osudio je konobara na sedam mjeseci zatvora zbog napada na inspektora tijekom kontrole ugostiteljskog objekta u kojem radi.

Edin Fazlić proglašen je krivim zbog počinjenja kaznenog djela sprječavanja službene osobe u vršenju službene dužnosti. Tereti ga se da je 1. srpnja 2020. godine oko 12 sati u dvorištu jednog ugostiteljskog objekta u općini Novo Sarajevo, u kojem radi kao konobar, prijetio inspektoru kada ga je on htio navesti u zapisniku kao osobu koja je prisutna prilikom nadzora.

"Nećeš ti nikog pisati", govorio je optuženi, a nakon toga je prišao inspektoru i šakama mu zadao više udaraca u predjelu glave i tijela. Oštećeni je zadobio lakše tjelesne ozljede, javlja Klix.ba.

 

 

>> VIDEO Božinović: Stožer će pripremiti novi set mjera, bit će strože. Vrijedit će do Božića

Ključne riječi

Komentara 2

ST
Stipan
18:01 24.11.2020.

Bravo!

Avatar JPlesi
JPlesi
03:02 25.11.2020.

Zašto me ovo ne čudi..! ovo će biti sve učestalije a kad i promislimo kaj se ima izgubiti više od same propasti ugostiteljstva...tako nemaš kaj izgubiti niti time kaj izlemaš onoga tko te dođe dirati i uzimati ti na silu kruh...ima li razlike propasti ili završiti u zatvoru..?? ovako bar budeš na teret države i bez obaveza i plaćanja računa...a onda je sve svejedno...i kad izašao i koliko bio unutra.. mislim da je život poslije propasti teži vani na slobodi nego u zatvoru gdje budeš i na toplom i gdje ne moraš voditi brigu što ćeš jesti i da li ćeš imati što...nadam se da ne griješim previše...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije