Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA GESTA

Konobar dobio napojnicu od 750 dolara nakon što je kupac čuo njegove planove za Božić

napojnica
Foto: Facebook
25.11.2016.
u 07:57

Fotografiju računa na Facebooku je u nedjelju objavila konobareva trudna djevojka Taryn

Jedan konobar dobio je napojnicu od čak 750 dolara na račun od 122,87 dolara nakon što je kupac čuo njegove planove za Božić.

Ben, Irac koji živi i radi kao konobar u Teksasu, na poslu je razgovarao o svom snu – da trudnu djevojku Taryn nakon rođenja sina odvede kući kako bi upoznala njegovu obitelj.

– Nadam se da će te ovo vratiti u Irsku za blagdane – napisao je kupac na račun.

Fotografiju računa na Facebooku je u nedjelju objavila Taryn kako bi, kako je rekla, pokazala da na svijetu postoji nešto osim mržnje.

>> Za račun od 43 dolara konobarici ostavio napojnicu od 3 tisuće dolara

>> Žalila se na Facebooku zbog loših napojnica pa joj se to ovako osvetilo

Komentara 6

AP
ante_pustinjak
09:45 25.11.2016.

prvi put čujem za kupca u gostionici! zar to nije gost? ja pismenih novinara, svaka čast! i još se neki bune što će slobodni novinari morati napokon početi sami doprinositi/uplaćivati za svoje zdravstveno osiguranje i mirovinu. dosta je bilo lagodnog života na račun siromašnih poreznih obveznika! a niškoristi za običan puk!

TW
TWITOIST
09:31 25.11.2016.

Citam u ''AVAZU'' kako Americka vlada savjetuje svoje turiste koji idu u Europu ,pa tako za Hrvatsku kazu da izbjegavaju masovna okupljana ,da ne silaze sa glavni puteva radi mina i da se pripaze ''lopova ugostitelja.''

Avatar ivek
ivek
11:06 25.11.2016.

koja laz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije