Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERPOL U AKCIJI

Konjsko meso prodavali su kao skupu teletinu u Hrvatskoj, lažno deklarirali vina

Ilustracija
Damir Spehar/PIXSELL/Ilustracija
24.07.2021.
u 15:01

Hrvatska se našla u društvu nekoliko europskih država koje su jeftino konjsko meso prodavale kao skupu teletinu

Komentara 23

FR
francekmali
15:19 24.07.2021.

Pa to je kod nas kao normalno !!! Največi smo uvoznici mesa u EU po ""glavi stanovnika"",a država dijeli milijarde kuna poticaja i potpora !!!! KOME I ZAŠTO???

AF
AfganistanskiHrvat
15:30 24.07.2021.

Kad neće naše institucije moraju EU institucije raditi. Čekam kada će početi češljati sudstvo i policiju.

FR
francekmali
15:32 24.07.2021.

Teletina od hrvatskih krava gotovo i ne postoji jer u ovom času AKO IMA ima 150 000 krava,dok primjerice Novi Zeland,sa približno istim brojem stanovnika kao RH ima gotovo 30,TRIDESET puta više stoke,preko 4 MILIJUNA KRAVA !!!Tako da je mogućee da su kod nas prodavali i meso mladih slonova i nosoroga pod teletinu (?!?!?!?).!!!! ŽIVILO MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE RH !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije