Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiglo im grijanje
Povratak na članak

Koncesija ide Termalnim vodama, ali uz ulaganje u razvoj

- Jasno je da i jedni i drugi nisu očekivali prosvjede građana pa ih je to prisililo na dogovor, no trebali su to učiniti ranije, da se ne smrzavamo, kaže stanarka.

Komentari 2

UJ
ujkohr
19:56 25.10.2010.

Ne znam što je katastrofalnije u ovoj priči : to što je naša Općina dala ovako ozbiljnu koncesiju tvrtki od jednog zaposlenog ili ono što slijedi u budućem razdoblju. A bojim se ništa dobra - sudeći prema tome što je ta tvrtka napravila u svom dosadašnjem postojanju. Fuj.

VL
IN
inspekcija1
08:00 26.10.2010.

Općinsko vijeće je dalo ovlasti načelniku da sklopi nagodbu!!! To se nije smjelo dogoditi! Nadam se da nismo prodani za šaku dukata!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.