Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor od vrućina

Konačno stigla promjena uz pad temperature. Evo kakvo će vrijeme biti do kraja tjedna

Jutarnji pljusak konačno rashladio Zagreb
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
14.07.2021.
u 08:26

Idućih dana atmosfera neće biti posve stabilna pa će uz umjeren i jak razvoj oblaka povremeno biti pljuskova koji mjestimice mogu biti izraženiji

Do kraja tjedna na kopnu će biti manje vruće, pa će za vikend i početkom idućeg tjedna najviša dnevna temperatura uglavnom biti ispod trideset stupnjeva. Od petka uz promjenljivu naoblaku mjestimice će biti kiše i pljuskova s grmljavinom, osobito u subotu i nedjelju. I na Jadranu će za vikend biti promjenljivo mjestimice s kišom i pljuskovima, osobito na sjevernom i srednjem dijelu. Do petka većinom sunčano. Temperatura zraka neće se puno mijenjati pa će danju i dalje biti vruće, a noći će biti tople, osobito u Dalmaciji, prognozira meteorolog Dragoslav Dragojlović za HRT.

U unutrašnjosti u četvrtak pretežno sunčano i uglavnom suho. U petak i subotu promjenljivo oblačno, mjestimice s kišom ili pljuskovima. Vjetar većinom slab. Temperatura zraka u postupnom padu.

 

Na Jadranu u četvrtak i petak djelomice ili pretežno sunčano. Više oblaka bit će na sjevernom dijelu, osobito u petak kada će mjestimice pasti i malo kiše. U subotu promjenljivo mjestimice s pljuskovima. Vjetar većinom slab zapadni i sjeverozapadni. Idućih dana atmosfera neće biti posve stabilna pa će uz umjeren i jak razvoj oblaka povremeno biti pljuskova koji mjestimice mogu biti izraženiji. 

Video:Jutarnji pljusak u Zagrebu

 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:20 14.07.2021.

Da malo ce puknuti ove sparine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije