Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS
Povratak na članak

Konačno objavljeno inspekcijsko izvješće o splitskom Domu: Nije bilo propusta

Isto tako, u zaključcima se ističe da je ovo nove stanje za koje nitko nije imao gotovog recepta, a da je borba s virusom tražila pojačanu budnost, disciplinu, brze reakcije i prilagodbu na nove okolnosti.

Komentari 3

ST
Stipan
22:54 18.06.2020.

Vic stoljeća .Ništa čudno. Sve po starom.

VL
Avatar Evo zore, evo kroasana
Evo zore, evo kroasana
15:38 18.06.2020.

Kakvo je to izvješće bez utvrđenih činjenica tko je unio koronu u dom? Epidemiolozi inače sve znaju, tu nitko nema pojma o ničemu.

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
15:18 18.06.2020.

Nisam ni očekivao da će biti drugačije. Ne bi bilo dobro za HDZ da se pokazalo da je bilo propusta. Pogotovo nakon nedavne afere s Rimac.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.