Naslovnica Vijesti Svijet

Komšić prezire sve što je hrvatsko. Stvari u BiH moraju se mijenjati

Komšić zapravo nije legitimni hrvatski politički predstavnik, kaže naš novinar Zoran Krešić
19. prosinca 2018. u 13:02 160 komentara 10748 prikaza
Željko Komšić i Zoran Krešić
Foto: Reuters/PIXSELL, VL
Pogledajte galeriju 1/2

Novi saziv Predsjedništva BiH na prijedlog člana Predsjedništva Željka Komšića donio je odluku o smjeni najvećeg broja veleposlanika BiH hrvatske nacionalnosti.

Carl Bildt MILAN IVKOŠIĆ Carl Bildt sipa paljbu po Hrvatskoj iz raskošne vile na Korčuli

Smjena veleposlanika je osveta takozvanog hrvatskog člana Predsjedništva narodu koji ga nije birao, kaže naš novinar Zoran Krešić u videokomentaru.

Pogledajte videokomentar:

[video: 28418 / ]

Komšić zapravo nije legitimni hrvatski politički predstavnik, on prezire sve što je hrvatsko, zbog toga je i donio jednu ovakvu odluku, kaže Krešić.

S te je strane i odluka Hrvatskoga sabora o Deklaraciji o položaju Hrvata u BiH apsolutno utemeljena i pokazuje da se u BiH stvari moraju mijenjati kako bi Hrvati konačno postali ravnopravan narod među Srbima i Bošnjacima, kaže Zoran Krešić.

Cijeli komentar pogledajte u videu.

Sigurnost na hrvatskim cestama
OSIGURANJE
Sigurnost na hrvatskim cestama

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar nekakav
  nekakav:

  sad sigurno likuje peta kolona u hrvatskoj... sramota. mi kao država komšića ne smijemo tretirati kao zakonitog predstavnik bih, jer je izabran mimo odluke ustavnog suda bih, kojom se državi naloženo da izbor članova predsjedništva bih bude po daytonu, jedinome ... prikaži još! dokumentu kojim se bih drži na okupu kao jedna država. njega treba brutalno spustiti i prestati ga uopće doživljavati, jer on nije predstavnik bh hrvata. kad on bude 8 mjeseci šefovao, da se nitko od naše politike s njime ne sastane. može na kavu sa susjedom od šofera nekog našeg ministra.

 • Avatar Purgeri
  Purgeri:

  Jedino hrvatsko u Komšiću je metak HVO-a. Netko je to napisao. Nažalost, živa istina.

 • Avatar Toni Broo
  Toni Broo:

  Komšić dolazi iz etnički raznolike i ateističke obitelji, a on sam je od najranije dobi indoktriniran islamskom ideologijom. Oni koji potječu iz takvih obitelji, većinom su (ima iznimaka) duhovno prazne osobe i osobe koje nastoje tu neku svoju unutarnju prazninu ... prikaži još! riješiti na neke poprilično čudne načine i oni u pravilu imaju ekstremne ideje i stavove bilo da je to ekstremni ateizam, ekstremna anacionalnost ili pak druga krajnost - ekstremni nacionalizam ili potreba pripadnosti nekoj grupi preko koje se žele "dokazati". Kao takvi oni su dosta podložni manipulaciji, više od onih koji potječu iz jednonacionalnih brakova, te su često izgubljeni i neosviješteni jer su "tabula rasa" (prazna ploča) koju oni očajnički pokušavaju ispisati pod uvjetima i utjecajem razno raznih ekstremnih, društvenih, ideoloških i svjetonazorskih čimbenika.