Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stanje u BiH
Povratak na članak

Komšić optužio hrvatsku zastupnicu u EP za laž i poticanje šovinizma

Zastupnica Željana Zovko na raspravi je ustvrdila da su se Turska i Islamska zajednica u BiH izravno umiješale u izborni proces u BiH pa je Komšić pobijedio Dragana Čovića upravo zbog takvih intervencija

Komentari 51

Avatar komentatorx
komentatorx
11:26 23.11.2018.

Pseto Bakirovo laje li laje. Ovome avlijanerskom džukcu ne treba pridavati puno pažnje.

VL
Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
12:05 23.11.2018.

Od Posavine do Neuma Hrvati su glasali za Čovića. Sejdo Komšić Bajramović je izabran isključivo glasovima balija.

VL
AL
Albert0007
11:41 23.11.2018.

Gospodine Komišicu, šta je istina?Pogledaj te izborneresultate tko je glaso za vas, nepravi narod ludim! Osobno moj HRVATSKI prestavnik nisi,nećeš nikad ni biti🤣🤣

VL
TR
tramontana
11:46 23.11.2018.

Komšiću, ti si najveći lažov , jer nisi izabran. Štoviše, najveći si šovinista umočen u teški nemoral-

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:19 23.11.2018.

treba ga ignorirati, na svaki poziv od njega oglušiti se. kad je u blizini ne rukovati se, okrenuti mu leđa. diplomatski nije? ma baš jeste! neka shvati od koga ima potporu, i nek se njima ulizuje. ja bih od njega napravio teškog krelca, kad on bude na čelu tog famoznog predsjedništva, tih 8 mjeseci, sa bosnom posla ne bih imao, kad siđe s trona, odmah nastaviti kolko tolko. velim, ingore je rješenja za ovog lika.

VL
JS
John_Smith
11:48 23.11.2018.

ovi izbori su dokazali da je u BIH podjednak broj Hrvata i muslimana

VL
TE
TEUTA
15:04 23.11.2018.

Samo kukavica snosi jaja u tudje gnijezdo !

VL
MA
Mama
14:52 23.11.2018.

sad ih stisnuti,HR nesmije sada stati,konstantni pritisak i izvuć Hrvate iz Bošnjačkog zagrljaja pa neka se ovaj unitarac natječe u Kantonu Sarajevo

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
14:40 23.11.2018.

mila majko kog taj čovjek optužuje kupio fotelju s bošnjacima na uštip hrvatske zajednice i koliko li se sječam reče ukinuo bi legitimitet hrvatima da ti mozak stane a što se tiče turaka i kompanije tamo samo nek izvole pa če dobit svi skupa po tintari pa nije hrvatska država njima svima otskočna daska za ulazak u uniju i kako li uopšte unija gleda na ulazak bosne s ovom trulom politikom u uniju ako li ih puste luđi su nego li iko jer bosanci če im davat isto kao i turci državljanstva da poslije mogu u uniju pa nek malo promisle s tom politikom jer ih je več bogme dosta koštala ustupcima turcima koji ucjenivaše uniju i da ne duljim dalje mozak dušu i pamet dade za svoju bezbrižnu vladavinu ne sageldavajuči poslijedice i po samog sebe šuti čovječe i ne lupaj bez veze da se nekom uvueš u čmar radi svoje gluposti koja če te na kraju koštati

VL
ZA
zagorecvz
15:29 23.11.2018.

Kad malo bolje razmislim Komšić je rekao istinu. Sasvim je normalno, da pojednostavim, da predsjednika navijača Barcelone biraju navijači Reala. Kak to prije nisam skontao?

VL
DI
Diosiario
13:37 23.11.2018.

Ma ne bi se islamisti služili time, ma kakvi, oni su pošteni i nadasve tolerantni, po cijelom islamskom svijetu niču kršćanske crkve i bogomolje jer su islamisti tolerantni pogotovo prema kršćanima, i oni se sigurno nikad ne bi mješali uli u politiku na način da pogoduju islamu dok gaze prava drugih, na primjer Hrvata Katolika. Pitajte Zlatka Hasanbegovića ako meni ne vjerujete. Islamisti su pravi anđeli, ne bi ni mrava zgazili...

VL
RO
ronyday
14:42 23.11.2018.

Poturicu treba optužiti za lažno predstavljamje Hrvatom i za kršenje ustava. Poturica je osvojio srce bega izmetbega što m umu je izvrsno čistio obrezanu kuburu.

VL
KA
kamenjar0404
14:37 23.11.2018.

Umjesto da se bori za položaj Hrvata u BiH on navalio na njih kao i na hrvatsku !!! Boze kakvih nas sve ima !!!

VL
PI
pinkec
06:16 24.11.2018.

Najveći lažov je Komšić, želi predstavljati Hrvate, koji ga nisu izabrali!

VL
ER
EroK
06:23 24.11.2018.

Lažovi nisu dobro došli u HercegBosnu!

VL
KA
kamenjar0404
19:57 23.11.2018.

Jadna je majka koja rodi izdajicu svoga naroda Komsicu !!!!

VL
ZN
znamistinu
16:57 24.11.2018.

Bosnajci su bedale. Evo zasto Erdogana ne voli nitko u Francuskoj ni Njemackoj. Ne podnosi ga ni Egipat, ni grcka a ni rusiaj. Pitanje je dana kada c eodletiti. A bosnjaci umjetso d aidu na priajteljsku sa hrvatima oni idu u politicki rat koji ce im se obit o glavu kad Erdgogan odleti.

VL
ON
ON
14:27 23.11.2018.

Neznam šta se tolika prašina podigla radi izbora Komšića.Koliko su Hrvati imali koristi od Čovića?Nikakve koristi nisu imali.Ko je zato kriv? ZNA SE.Naše političke klike,predvođene HDZ-om nisu sposobne ni svoje probleme u Hrvatskoj riješit,kako da pomognu hrvatima u Bosni.Mi smo hrvate u Bosni ugurali tamo gdje im nije mjesto u g...na.Potpisani Dejtonski sporazum je najveća varalica na koju je pokojni predsjednik Tuđman nasjeo.Za usporedbu kolega mu Milošević je stvorio jednu novu srpsku državicu koja se bude pripojila Srbiji.Muslići kome smo mi pomagali i šakom i kapom,sada nam uzvraćaju.Počelo je sa maltretiranjem HVO,pa sve do uhićenja naših branitelja u Orašju.Gdje su reakcije sa naše strane?Nigdje.Sada nam brane gradnju mosta na Pelješcu.Izabrali su nam predstavnika u predsjedništvu.Predsjednica neprekidno ponavlja,BiH je naš prijatelj,svaku pomoć pružitćemo vam.Oni odgovaraju netrebamo mi vašu pomoć.Ministrica vanjskih poslova kaže predočila je problem sa izbornim zakonom u BiH u Briselu.Taj zakon se sprovodi već više godina i sada je pronašla senzaciju.Dali smo mi uopće svjesni šta radimo svome narodu u Bosni koji je zajedno sa nama krvario.

VL
DU
Deleted user
06:22 24.11.2018.

Zar je islamska vjerska zajednica počela kopirati ponašanje crkvenih dostojanstvenika u hrvatskom etnitetu , zar se sa propovjedaonice ne reguliraju izbori ne samo u BIH već i u Hrvatskoj . Prestanite biti dvolični i ne osudjujte ono što i sami radimo . Bez obzira na sve razloge koje navodi HDZ , Hrvatska se mora povuči iz BIH , prekinuti financiranje tamošnje politike i pojedinaca , ukinuti dvojna državljanstva i pokupiti domovnice svima koji ne žive sa ove strane granice.

VL
CR
cromak
05:51 24.11.2018.

Pa bosnjaci i jesu hrvati vracaju se svome korijenu, dosta pasaluka, jos malo pa postajemo hrvati, bez granica, imali su referendum i glasali za hrvatsku i hrvata Komsu, koji je dobio vise glasova od efendije iz SDA, bravo Hrvati bosnjaci krenuli ste pravim putem, sretno u novoj domovini Croaciji.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.