Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zakon unije
Povratak na članak

Komisija dala novac i za studiju o plutajućem LNG terminalu na Krku

EK jučer je iz fonda pod nazivom Instrument za povezivanje Europe (CEF) odobrila još 550 tisuća eura poduzeću LNG Hrvatska d.o.o. za studiju o mogućem plutajućem LNG terminalu.

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
16:35 23.07.2015.

čovjek sa strane bi lako stekao utisak da eu želi hrvatskoj pomoći. gdje su ti veliki igrači iz plinskog biznisa sad, kad se kreće u posao? nema ih. niti jednog poslovnog čovjeka iz famoznog katara, inače američke priležnice. a nitiniti iz same amerike, nema exona, haliburtona, nikoga nema. da, oni bi došli kad bi im mi platili, a? rusi grade lng također. zašto ne bi dodatno naplatili što se može? i zaobići ukrajinu, najvećeg lopova i kradljivca u naftnom svijetu? za 10 godina rh ostaje bez 60% domaće proizvodnje plina. i prestaje svaki razgovor o 'našem plinu'.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.