Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOTOR IZLETIO

Kombijem sletio u kanal: 'Da je udario u stup na mjestu bi ostao mrtav'

Foto: Požega.eu
22.07.2018.
u 08:24

- To stvarno nema smisla kako se na ovom dijelu ceste kroz naše selo vozi. Imam osjećaj da nekad lete vozilom iznad ceste, kaže mještanka Alilovaca

Teška prometna nesreća dogodila se jutros nedaleko Požege. U mjestu Alilovci teško je ozlijeđen vozač kombija (27) dok se kretao iz smjera Kaptola prema Požegi. 

U mjestu Alilovci izlaskom iz blagog zavoja izgubio je nadzor nad vozilom, zaplesao na cesti, sletio u putni kanal i udario u most, javlja portal Požega.eu.

Vozilo se zbog jačine udarca vrtilo, a na kraju završilo u kanalu. Udarac kombija u most je bio toliko jak da je ispao motor iz vozila.

- Čula sam jak udarac u snu. Mislila sam da sanjam. Kad sam čula i vatrogasne sirene izašla sam van i imala što vidjeti. Vozača kombija koji je izudaran sa svih strana odvezli su u bolnicu. To stvarno nema smisla kako se na ovom dijelu ceste kroz naše selo vozi. Imam osjećaj da nekad lete vozilom iznad ceste. Tome se treba stati u kraj. Prošle je godine u desetom mjesecu ovdje pred svojom kućom poginula naša susjeda. Što mislite da je taj vozač kombija udario u rasvjetni stup kojeg je za dlaku izbjegao. Pa na mjestu bi ostao mrtav - izjavila je za portal Požega.eu jedna mještanka Alilovaca.

Nije još objavljeno koje je sve ozljede vozač pretrpio, ali neslužbeno doznajemo da nije u životnoj opasnosti, te da ima više slomljenih rebara. Nalazi se u požeškoj bolnici.

Komentara 3

Avatar Oneill
Oneill
08:43 22.07.2018.

Uzmi te mu Vozačku i zapali te je.

MA
Marvin
08:48 22.07.2018.

Neznam zasto se ne rade ravne ceste , jer ovakvih idiota ima jos.

MO
modovisisajteMaraschino
10:04 22.07.2018.

opet cesta kriva, kad ju ne naprave da se može 250 voziti a ne samo 50

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije