Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Facebooku

Komadina pojasnio tko su 'izdajnici' u Istri i Kvarneru

Zlatko Komadina
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
19.03.2016.
u 09:22

Komadina je ranije gostovao u HTV-ovu Studiju 4, gdje je komentirao oštru Facebook prijepisku SDP-ovih članova te poručio kako "socijaldemokrati moraju biti tolerantni

Kandidat za predsjednika SDP-a Zlatko Komadina pojasnio je na Facebooku svoju izjavu o "izdajnicima u Istri i Kvarneru" te naglasio kako su to "oni za koje sam mislio da su mi prijatelji u SDP-u Primorsko-goranske županije, oni iz mog kraja s kojima sam gradio SDP, koji su stasali uz mene i uz moju podršku".

"Pitale su me kolegice i kolege u Sinju tko su izdajnici o kojima sam govorio jutros na HTV-u: To su oni, srećom rijetki, koji su izdali moje povjerenje, oni za koje sam mislio da su mi prijatelji u SDP-u Primorsko-goranske županije, oni iz mog kraja s kojima sam gradio SDP, koji su stasali uz mene i uz moju podršku. Povjerenje se teško stječe, a lako se gubi", napisao je Komadina na svom statusu u petak na večer.

Komadina je ranije gostovao u HTV-ovu Studiju 4, gdje je komentirao oštru Facebook prijepisku SDP-ovih članova te poručio kako "socijaldemokrati moraju biti tolerantni i trebaju poštivati svoje drugarice i drugove”, ali i dodao kako u Istri i Kvarneru ima nekoliko ‘”izdajnika” te kako će se isti sami prepoznati.

Njegov protukandidat Zoran Milanović tu je izjavu protumačio kao dokaz da se Komadina "ne zna nositi sa stresom" te dodao da će SDP, ako Komadina pobijedi, "imati registar izdajnika u stranci po uzoru na onog ministra HDZ-a".

>>  'Ostavka Mirjane Rakić čin je moralne higijene na političku nehigijenu HSP-a i HDZ-a'

Komentara 18

Avatar navijač
navijač
10:19 19.03.2016.

Pa svi vi u SDP-u ste izdajnici.

BK
branko-kockica
10:04 19.03.2016.

Biti će izdajnika koliko hoćeš u partiji, samo skini parazite s proračuna i gledaj.

DU
Deleted user
10:40 19.03.2016.

SDP je formalno podijeljen u dva tabora i bio bi red da se nakon ovih izbora lijepo raspadnu na dvije stranke. Nemate vi nikakave veze sa socijaldemokracijom - stranka je bivša komkunistička partija koja nije odgovarala za pljačku i nasilje tijekom 45 godina, a sada smo odjednom od strastvenih komunista, koji su proganjali homoseksualce, nacionalizam, židove, buržuje, klasne neprijatelje svih vrsta, postali "neo-liberali" i borci za ljudska prava... čovjeku dođe da se upuca u glavu od takvih floskula!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije