Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NULTA STOPA TOLERANCIJE
Povratak na članak

Komadina: Osuđujemo svako nasilje bez obzira čime je motivirano

Zlatko Komadina ustvrdio je da prema nasilju mora biti nulta stopa tolerancije te da je sve više slučajeva nasilja zbog nečinjenja u brojnim dosadašnjim primjerima, poput obiteljskog nasilja ili nereda na stadionima.

Komentari 3

KO
koki
12:45 26.08.2019.

Od,,bi lopino.Koliko si novaca poreznih obaveznika(i mojih) zamrcio

VL
FE
fefellerunt
12:41 26.08.2019.

Vidi , vidi poštenjačine , karakter je to , vidi se da dolazi iz Rijeke, a uRijeci je normalno zatvoriti čovjeka na 30 dana z bog lakših ozljeda, ne utvrdivši uopće tko je isprovocirao sukob, ali zato kad s eprebijebije branitelj , onda nikome ništa, tada nema nulte tolerancije , nulta tolerancija je samo prema onima koji ne drže do ove države. Zna se tko drži vlast u rijeci i istri i koliko im je stalo do ove države Mnogi od tih stanovnika, još ne mogu prežaliti odlazak ljubljene JNA, žaluju što njihove trupe nisu došle preko Gospića, ali su zato uspjeli otjerati HV sa svog teritorije, kako ih ne bi uznemiravao

VL
BA
Barbasmora
12:40 26.08.2019.

Sada zamislimo .....neki srbin se naljuti kad cuje balkanski fasisticki pozdrav i opali samar Thompsonu ... Svi bi samo pricali o toleranciji...ili bi pokazali svoj pravi Balkanski obraz? A ni u jednom slucsju ne bi funkcionirala nasa lipa drzava nalikk onima iz zapadne civilizacije ( austrija, njemacka. Svedska. Kanada....) Ipak samo smo balkanci a to sami sebi njecimo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.